„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
kvitta.girl
Olyan ápoló hajszínező, amely kiemeli vagy módosítja a haj természetes fényét, tökéletes ápoltságot biztosítva a haj és a hajas fejbőr számára. AC COLORPLEX komplexet valamint liposzómákat tartalmaz. Az első gátolja az UV sugarak hatását, amelyek hatással vannak a hajszín kifakulására, a második, amely nagyon hasonlít a hajszál szerkezetéhez, különleges, aktív hatóanyagokat juttat be a hajszálba. Az új, ammónia nélküli hajszínezés koncepcióját a krémes alap, a vivőanyag, a színező intermedierek és az aktív hatóanyagok együttes hatása adja. Az ammónia hiánya lehetővé teszi a kevésbé agresszív színezést, valamint a haj és a hajas fejbőr érzékenységének csökkenését.
Kiszerelés: 60 ml
2015.09.26. 14:55
Nagyon jó kis hajszínező. Az fodrászom elrontott szőkítését próbáltam meg megoldani vele és mondhatóm, hogy sikerült:)először a 6-os árnyalatú sötét szőkét próbáltam ami majdnem egységes színűre fogtam be a hajam de persze a szőkítés miatt kb egy hét alatt ledobta a hajam utána a 6,3-as sötét aranyszőkével festettem be ami egy álom szín:)
2015.06.19. 10:25
Baratnőm platina szőke haját ezzel festettük be, 7.3 es 8.0 keverékkel. Az eredmény nagyon fényes csillogó természetes hajszín lett. 6. Hajmosás után már látható a kopás de ez várható is volt, visszasötétítésnél. Újra fogjuk festeni ezzel neki! Nekem és neki is tetszett a szín, illetve mindenki dicsérte neki! 60ml-es kiszereles amihez a keverési arány 1:2 oxi :) ezt inkabb leírom mert ezt megvétel elott én se tudtam.
Utoljára szerkesztve: 2014.02.08. 15:51 - 2014.02.08. 15:50
Szeretem nagyon. Főleg, hogy nincs benne ammónia, így az illata is finom. Ahhoz képest, hogy szinező még tovább is tart mint egy festék. Kb 6 hétig szép a hajamon, és kopik, nem lenő. Jó az ára is, mert min kétszer elég a mennyisége. Terhességem alatt is ezt használtam. És továbbra is fogom. Egyébként beírtam az összetevőket és fevittem külön az aktivátort is ami hozzá való, így lehet nézni az inci t. :-) Szerintem nagyon jó ez a termék, Ajánlom :-)
Utoljára szerkesztve: 2014.01.16. 15:18 - 2013.12.08. 14:26
Vettem egy dobozzal a fodrászkellékesnél. Átnéztem az összetevőket a dobozon, nem láttam semmi gázosat. Majd nézem tovább itthon: lám, a doboz tetején, a színárnyalatnál csak az allergén összetevők gyönyörűen fel vannak sorolva:ppd, rezorcin, methilrezorcinol..s minden, ami allergiát okoz. Kérdem én: miért csak a doboz tetején apró betűkkel?!?? Miért nem lehetett normálisan a többi összetevők közt szerepeltetni ezeket? Én allergiás vagyok egy kazal vegyi anyagra, nem is mertem még megcsinálni a hajamat ezzel. Ha majd mégis lesz bátorságom, akkor majd írok....de ezt nagyon inkorrektnek tartom, sőt a vásárlók megtévesztése.Gyümölcsillata van, de nagyon fojtós. Egy tincsemre rákentem, tíz perc után lemostam (teljes hatóidő 20 perc). Fedése nem rossz, csak bírd a vegyszert, aki nem allergiás, annak jó lehet. Ezért kap 3 pontot.
2013.01.10. 13:39
Ez az eddigi legjobb hajszínezőm,sőt egy csoda:)Szőkéről váltottam barnára,de a töredezett részeket semmi nem fogta be,szőkés maradt és nyúlós. 2x voltam mesterfodrásznál 20 ezer ft-ot otthagytam majdnem eredménytelenül,a hajam egyes részeken foltos maradt.Aztán ráuntam hogy kidobom az ablakon a pénzt,még szőkén BES hajfestéket használtam,gondoltam maradok annál így is csak elég a színező.Meg is vettem a 4.56-os mahagóni barna színt,1700 ft volt csak oxival,ami nekem a majdnem vállig érő hajamra 2 alkalomra elég!Imádom alapból az illatát meg a hozzá járó emulzió illatát,igazán gyümölcsös,az állaga ugyanolyan volt mint régen,mint egy gyümölcszselé:) irritáció 0!Aztán lemosásnál kicsit megijedtem hogy mennyire piros lett a vizem,reméltem nem leszek vörös tőle.Aztán megszárítottam a hajam,és úgy kellett összeszednem az állam,hihetetlen hogy egységes hajszínt kaptam,végre teljesen barna lettem,gyönyörű nem hívalkodó vöröses árnyalattal,nagyon megörültem!Tartós is,hajmosásnál alig enged,és nem kopik hanem lenő,ami egy színezőnél ami ennyire természetes nagy szám!Hihetetlen hogy elsőre megtaláltam a NAGY Ő-t színezőbe,és ilyen jó áron!Nagyon jó ez a BES márka,mindigis nála maradok!Ha lehetne többet adnék neki 5 csillagnál:)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.