Lelőhely: Online, százforintos boltok

Erika80

Victoria Secret Bombshell parfüm utánzat

1990 Ft-tól

2022.05.02. 19:24

Nagyon különleges illat, amit mindig megdícsérnek rajtam. Az ára egyszerűen szuper a mennyiséghez és a tartóssághoz viszonyítva, ugyanis nagyon tartós a termék. Én nem szaglásztam még soha ehhez hasonló illatot, nekem a bombshell-re sem igazán hasonlít. Kár hogy már nem találom sehol, ahol eddig lehetett kapni. :( (Dm, Rossmann, eurofamily)És még az üvege is nagyon szép és aranyos!

2021.05.17. 13:38

Ajandekba kaptam es nagyon szep. Sajnos nagyon gagyi.... emelyitoen edes vattacukros mesterseges illat ,es szerencsere nem tartos :(

Utoljára szerkesztve: 2020.10.23. 06:52 - 2020.09.26. 06:20

Szept. 26.Plus Market boltban megtaláltam ezt a parfümöt, nagyon örültem neki, mert már meg akartam rendelni kíváncsiságból. Kövezzetek meg, de nekem nagyon hasonlít a Bi es Paradiso Flowersre 🙊. Úgy emlékszem, az kifújáskor fanyarabb volt, ez édesebben friss, teltebb, de az alapillat szinte ugyanaz. Nekem nagyon tetszik, ez nekem olyanfajta friss illat, ami úgy édes is, hogy van benne egy icipici maszkulin érzetem, szóval nem olyan elcsépelt gyümölcsös illat, a virágok megfűszerezik.Alapvetően ez is egy csobbanós, tusfürdősen friss illat, és olyan, aminél arra asszociálok, hogy nem újszerű, mintha ilyeneket régen is éreztem volna, de akkor is fincsi.Tartóssága nem a legjobb, de ezért az árért azt hiszem belefér.Kifelejtettem, hogy szerintem ez is jázmin-központú illat, és mangó-graipfruit gyümölcs illatot érzek talán, a maga kesernyés-fanyarságával.

2020.07.28. 18:16

Ez valami fenomenális! Az eredetit csak body oil minta alapján ismerem (mert a mintákat mindig elviszik az orrom elől.... :'D), és őszintén szólva sokallom az árát a tartósságához képest. De hál isten itt a KM és megtaláltam eme adatlapot, ahol olyan szép véleményeket írtak erről a kis kopiról. Potom 690 Ft / 15 ml, és voilá! 5 órát hagytam magamon így első körben, és teljesen jól tartotta magát bőrön. Arról nem is beszélve, hogy az illat rajtam ugyanaz. Az üvege cuki, pici, ezt még én is hajlandó vagyok hurcibálni, ha arról van szó, szóval teljes a boldogságom.

2018.03.30. 15:56

Igazi virágos-gyümölcsös illat, de mégis friss és "csajos" :) Kedvencem ez is többek között :)Az én bőrömön tartós.

Utoljára szerkesztve: 2017.09.22. 15:05 - 2017.08.27. 15:33

Kedves kolléganő ajándékozott meg ezzel és a deójával, mert neki ez a VS Bombshell téma nem jön be. Nekem annál inkább! Csak szakavatott orrok mondják meg, hogy nem bombshell! Egyáltalán nem kelt olcsó hatást. Ritkán használok utánzatot, viszont ez megszólalásig hasonlít, ajánlom mindenkinek. 2017.09.22.(Viszont a deója katasztrófa. Az illata. Vagyis inkább a szaga, amivé válik. Ma használtam először. Még szerencse, hogy nem emberek között :-D ...az elején még semmi gond nem volt. Úgy 1,5-2 óra múlva kezdtem el érezni valami "pasiszagot". Azt hittem, hogy beújított valami deót az emberem, de neeeeem, megrémültem, amikor rájöttem, hogy én vagyok :-D Nagyon ragaszkodó ez a szag, amivé válik. Olyan virágos pasiszag. Csajos, de mégis pasis és azonnal mentem tusolni, mert nagyon zavaró volt :-D az izzadásgátló hatása kiváló, de WC illatosító lesz belőle.)