Loona
A ~~bibisbeautypalace~~ YouTube csatornáról ismert Bibi által megálmodott tusolóhab vanília és cukorkonfetti illatával megédesíti a napodat! A benne található Aloe vera, mandula- és avokádóolaj krémes érzést ad a tusolóhabnak és ápolja a bőrt.
Nem tartalmaz parabéneket, szilikont és ásványi olajokat. 100% vegán termék.
2018.04.14. 09:47
Nálunk is a fiatalabb korosztály kedvence, a lányom használja. Kipróbáltam én is, én azért nem értem a felhajtást körülötte. A Nivea habját állagra jobban szeretem, ez olyan kis puha, hiányolok egy kis tartást belőle. Az illat műanyagos, vaníliás, ezzel együtt nekem bejön, csak hamar elillan. Drága is, simán meglennék nélküle.
2017.02.03. 21:32
Tényleg rá lehet szokni :) A vaníliás és a csokis nagyon jó illatú, inkább csak használat közben érződik, utána viszonylag hamar elillan.
2016.07.29. 06:11
Ezekre a tusolóhabokra rá lehet szokni, az biztos! A vaníliás volt az első darabom. Először nem tetszett, de rajöttem, ha egy fél kézilabdányi mennyiséget kifújok, úgy érzem magam a tus alatt, mint egy tál vaníliakrém! :) imádom, a lányom is odavan értük, a bőrünket sem bántja, jó játék! :) nekem nem túl gazdaságos, mert eljátszom. De van szappanom is, tehát semmi gond:)