Dezodorok
Lelőhely: Pingvin patikák, online

Biobaza Men Black Energy Deo Roll-On

Hozzáadva 2017.04.13.by

BiobazaOfficial

A pacsuli és a frissítő menta erős illata biztosítja a védelmet a kellemetlen szagoktól.

A Biobaza férfi dezodorok hatékonysága ásványi sókon alapszik. Illatos olajakkal kiegészítve ápolnak és hatékony védelmet nyújtanak a kellemetlen szagoktól. Nem tartalmaznak alumíniumot, mesterséges illatanyagokat, alkoholt és egyéb káros anyagokat, nem zárják el a pórusokat, így lehetővé teszik a bőr természetes lélegzését.

Parabéneket, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.

2023.11.01. 03:41

Az ára mellett (kemény 800 ft volt) megtetszett az összetevőlistája is, szóval gondoltam kipróbálom.Mivel a címkéjén sehol sincs feltüntetve, csak hazaérve, a neten utánaolvasva tudtam meg, hogy alumíniummentes.Na mondom remek, tuti izzadni fogok ettől is, akárcsak az összes eddigitől - és nem.Mióta megvan, csak elvétve használom az izzadásgátlóim, mert konkrétan jobban működik náluk. :'DAz illata elsőre egy kicsit soknak tűnhet, de felkenés után 20-30 perccel lecsendesedik. Aki alumíniummentes alternatívát keres, annak csak ajánlani tudom.

2018.08.14. 07:50

Nagyon jó készítmény, hűsít, frissít és egész nap kitart a hatása. Én szeretem a gyógynövény illatokat, így még az is tetszik. Én is nő vagyok az előttem szólóhoz hasonlóan, véletlen került hozzám a deo, kipróbáltam és úgy döntöttem ez kell nekem! :)

2017.08.26. 07:06

Nagyon-nagyon jó!Férjemnek vettem, de nem jött be neki az illata. Annyira nekem sem, de felkenés után nem sokáig lehet érezni. Mivel neki nem kellett, így elhasználtam kíváncsiságból én. Én eléggé izzadékony vagyok, de ez a deo teljes biztonságot ad. Nemcsak a szagok kialakulását akadályozza meg, hanem az izzadást is csökkenti. Sokkal jobban bevált, mint a női verziója!