Szappanok

3.5
Hozzáadva 2016.07.25.by

Izabel

100 g

Az aktívszén, a pacsuli és babér eszenciális olajainak elegye tisztítja a bőrt, csökkenti a zsírosodást és pórusok elzáródását. Az A- és E- vitaminban gazdag olíva- és pálmaolaj segít fenntartani a bőr hidratációját és rugalmasságát. A fekete szappan ideális a szennyezett bőr ápolására valamint bortválkozáshoz is.

Parabéneket, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.

2018.12.27. 01:47

Meglepődtem Karácsony este, hogy az egyik rokonom talán értelmesen hasznosítható ajándékkal lepett meg? A borotvaszappan kétségkívül mindig jól jön, a fekete szappanokat is szeretem, a kettő együtt csak siker lehet. Még az is tetszett, hogy egy műanyag tálkába van csomagolva, amiből ki sem kell bontani, hisz a borotválkozóedény szerepét is betöltheti. Aztán kipróbálva eléggé lelombozott, mert ezt sehogy sem lehet felhabosítani - vagyis amit nagy betűkkel hirdet, arra pont nem való. Ez egy sima szappan, a "shave" feliratot hagyja figyelmen kívül mindenki.

2018.07.24. 06:53

Férjem vette magának borotválkozáshoz. Nagyon tetszik neki, így az Ő lelkesedésén felbuzdulva pár napja elkezdtem használni arcmosáshoz. Szeretem, használata után friss és sima és tiszta az arcbőröm, és ez kitart egészen sokáig. Szerintem helyre is rántja majd az olajos bőrömet hosszabb távon.

Utoljára szerkesztve: 2018.05.20. 13:46 - 2018.04.15. 13:33

Imádom! Csak azért csináltam profilt, hogy leírhassam mennyire jó termék szerintem. Reggel vagy este, ha zsírosnak érzem a arcom és a nyakam, csak megmosom vele, kétszer leöblítem és máris mintha kicserélték volna a bőröm! Elképesztően sima tapintású lesz tőle, ráadásul mintha kicsit feszesítené is. Ha kicsit szárazabb lesz utána a bőröm, elég csak egy kevés hidratáló krémet használni. Az illatát nagyon finomnak találom, mondjuk én jobban szeretem a pasisabb illatokat. Újravevős. Update: Hát ez tényleg egy csodaszer! A párom régóta szenved az orrával, mivel ott nagyon tágak a pórusai. Ez a szappan meg pikk-pakk rendbe hozza.

2018.03.27. 21:44

Borotválkozó szappannak teljesen alkalmatlan. Gyenge habot ad ami szinte azonnal össze is esik.Sajnálom, mert a kicsit fura illatát kedvelem, de maximum arcot mosni lehet vele, borotválkozni nem. DM-ben lehet kapni, de más a csomagolása.