csill87
Magas minőségű természetes olajokat és lilarépa kivonatot tartalmaz, valamint antociánt, amely a napsugárzás okozta oxidatív stresszel szemben jótékony hatású antioxidáns. Elősegíti a természetes barnulás, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól.
2022.05.21. 14:42
Ennek a mentolos változatát használom és több szempontból is üt minden napolajat:-Az illata olyan különleges, amihez semelyik másik napolaj nem fogható. -A mentol napozás közben hűsítő érzést ad, ami irtó kellemes.-Nagyon szépen barnít.Amivel viszont megszívtam, hogy folyik a flakonja, szóval utazáskor több zacskóba bugyolálom.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.17. 12:06 - 2021.07.17. 12:04
Elfogyott a régiBiobaza napolajam, amit imádtam és szerettem volna újravenni, de már ez volt helyette a Dm-ben. Azt gondoltam hogy de jó, ezt tuti elrontották, mert az előzőnél jobbat úgysem tudnak csinálni. De szerencsére tévedtem mert ez is olyan mint az előző, annyi különbséggel, hogy ennek isteni raffaello illata van :D imádom használni mert tényleg látványosan rásegít a barnulásra és hidratálja a bőrt. Néha hajmosás esőtt hajpakolásnak is felkenem,végülis ez egy olajkeverék.Bármilyen más napolajat próbáltam, ezeknek a nyomába sem ért egyik sem.