Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Hozzáadva 2022.12.12.by

Radam

200 ml és 400 ml

2022-ben megújúlt összetétel!

Kímélő sampon érzékeny fejbőrre, amely megóvja a hidrolipid réteget, és meggátolja a fejbőr kiszáradását. Csecsemők, gyermekek, felnőttek számára egyaránt ajánlott. Illatosított, nátrium-lauril-szulfátot nem tartalmaz. Brazil hajegyenesítéshez is megfelelő.

2203 Ft és 3945 Ft-tól

2023.02.02. 11:25

Érzékeny a fejbőröm ezért kezdtem el ezt használni, de mégjobban kiszárította. Kidobott pénz volt.

Utoljára szerkesztve: 2021.10.16. 04:28 - 2021.09.28. 18:21

Nem venném újra. Jól tisztit, második samponként jól is habzik, de nagyon drága. Az állaga miatt elég könnyű szétlocsolni.

2021.09.26. 19:56

A gyerekeknek kerestem egy jó minőségű sampont. Erre esett a választásunk. Kellemes illatú sampon, és a haj is szép tőle. Nekem kicsit furcsa volt, hogy olyan az állaga, mint a víznek...

2021.07.07. 08:37

Elég ritkán kell hajat mosnom alapból is, de ez a sampon még tovább kitolta anélkül, hogy szárítana. Egyébként azután vettem, hogy az Olaplex samponja szétcsapta a fejemet. Tényleg hozza, amit ígér, nyugtat, kíméletes. 2x használom, másodszorra már egészen habzik is. Valami más adagolót kell neki keresni, mivel nagyon folyós az állaga és állandóan attól félek, hogy kiömlik az egész a zuhany alatt, de ettől függetlenül jól használható. Minimális illata van, de ami van az kellemes. A mínusz 1 csillag kizárólag a csomagolásnak szól. Ehhez az állaghoz lehetne valami praktikusabb, de maga az anyag benne szuper.

2021.01.20. 13:46

Borzaszto sampon! Mar a hajmosast koveto napon csopogo zsiros tole a hajam, es a fejboromet sem javitja, ugyanugy viszket! Szerencse hogy csak a kisebbik kiszerelest vettem, de meg igy is 2000 ft kidobas volt erte.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 09:46 - 2020.11.23. 09:13

Viszkető fejbőr miatt kezdtem el használni és bár nem csodaszer elsőre, mégis évek óta az első sampon, amit újraveszek, ha elfogyott. Szerintem fontos észben tartani, hogy nem lehet összehasonlítani egy tápláló, krémes samponnal (szóval az átlagos samponokkal, amit szerintem mindenki ismer és használ), mert ennek a samponnak egy célja van, hogy tisztítson. Nem csinál ennél többet, szóval szerintem egy ápoló, hidratáló balzsam mindenképpen elkél utána (kb. úgy, mint, hogy kell a hidratáló az arcmosás után :) ). A híg állag megosztja az embereket, kézbe öntögetni nem túl jó megoldás, én a flakonból egyből a vizes fejbőrre szoktam önteni, majd megint vizezem kicsit és így habosítom fel. Mivel nem krémes maga a sampon, ahogy már említettem, ezért senki ne képzeljen el sűrű, krémes habot, ez a sampon driszkréten és "vizesen" habzik és nem is marad meg sokáig (sűrű hajra emiatt lehet nem elég). Szóval meg tudom érteni, hogy másoknak emiatt nagyon nem válik be, de nekem tetszik így: a samponnal csak megtisztítom a fejbőrömet, balzsammal és egyéb kondicionálókkal pedig ápolom a hajam.