Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
siss
Használata élénkíti a vérkeringést, megelőzi a hajhullást, véd a korpásodástól. Eredeti kínai ginsengkivonatot és vitaminokat tartalmazó hajápolószer
2018.07.24. 18:44
A második üveggel használom el és semmi hatása. Hol több, hol kevesebb mennyiséggel is próbáltam, de hatása egyáltalán nem volt.
2017.11.21. 22:01
Eddig érdemleges pozitív változás nem történt, 2 terméket használok egyszerre, a haj zsírosodása kitolódott, csak kérdéses, hogy melyik hatása ez.Amint történik változás jelentkezem! :)
2017.05.26. 23:11
Ár-érték arányban nagyon jó.Hajhullásra használom minden hajmosás előtt, amit mérsékelt. Babahajak is megjelentek, a hajhossz is gyorsabban nő.Hajmosás előtt masszírozom a fejbőrbe és hagyom két órán át hatni.Nem szedek a használata mellett hajnövesztő kapszulákat.
2013.07.03. 08:48
Többféle drága cicomát használtam, kapszulákat beszedtem, nem igazán voltam megelégedve vele. Egy bioboltban megláttam, megvettem ezt a ginseng hajcseppet, 650,-Ft-ért, nem nagy bizalommal, de kellemesen csalódtam! Nagyon jó! Dúsabb lett a fejtetőn a hajam, a hullás minimálisra csökkent, talán napi 3-4 szál, ha beletúrok és próbálom kiszedni. Bátran ajánlom a kétkedőknek, hisz az ára sem eget verő! Már 4 hónapja használom, és ha elfogy, újraveszem! Én hajmosás előtt becsepegtetem vele a fejtetőmet, és jól belemasszírozom, majd kb. 1-2 óra múlva hajat mosok.
2012.12.27. 10:46
Másfél évig használtam folyamatosan.Azóta félretettem,mert kipróbáltam mást,de bármikor visszatérnék hozzá.Nálam bevált,nem hullott a hajam mikor használtam.Ez volt a cél.Apró hajak is nőttek.
2012.12.20. 00:16
Egyszer kitudja milyen indíttatásból vettem egyet a gyógyszertárban, amit sokáig nem használtam, mivel nem volt rá szükségem..felesleges vétel volt most már tudom, bár akkor is éreztem...tudom akkor le volt árazva, de emlékszem még így is sokalltam..hatását nem éreztem, nem lett tőle szebb vagy egészségesebb a hajam, nem nőtt gyorsabban és a korpásodáson sem segített..pofon volt a semminek konkrétan, most az ilyenről mit lehet még írni..
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.