Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Hozzáadva 2016.05.23.by

tomimariann

70 db

Csipkebogyós C-vitamin 1000 mg nyújtott felszívódással

A szervezet nem képes a vízben oldódó vitaminok (ilyen a C-vitamin is) tárolására. Amikor nagy mennyiségű C-vitamin jut a szervezetbe, a felesleg gyorsan kiürül. Ezért termékünk olyan speciális formában tartalmazza az aktív hatóanyagokat, hogy azok egyenletesen és   hosszan tartóan oldódjanak ki a szervezetben.

A C-vitamin:

• antioxidáns hatású
  • fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • segíti az érrendszer és az idegrendszer normális működését
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, az erek, a csontozat, a porcok,  a fogíny és a fogak normál állapotának fenntartásához
  • normál pszichológiai funkció fenntartásához

A csipkebogyó:

• tartalmazza a legtöbb C-vitamint az összes magyarországi vad és kerti gyümölcs közül
  • bogyóját nem szabad melegvízben áztatni, mert a C-vitamin már 50 °C körül megsemmisül

Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), maltodextrin, stabilizátor( hidroxipropil-metil-cellulóz), csikebogyó kivonat (25mg/filmtabletta), emulgeálószer (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid)

999 Ft - 1699 Ft-tól

2019.03.25. 18:57

Októberben kezdtem el szedni, hogy megelőzzem a betegségeket. 3 hónapot végigszedtem, és még csak egy megfázás sem kapott el, pedig a téli időszakban nagyon sok beteg megfordult körülöttem. Nem túl nagy a kapszula, szerintem könnyen lenyelhető.3 hónap után váltottam a multivitamin változatára, csak hogy "ne szokja meg" a szervezetem. Azóta sem voltam beteg, de még pluszban szép fényes egészséges lett a hajam (sok babahaj nőtt!) a bőröm, és a körmeim is. Ha sebes lesz a kezem/lábam, sokkal gyorsabban gyógyul. Nem vagyok fáradt.Azt hiszem folytatom ezt a kúrát. Nekem tökéletesen bevált, és ár-érték arányban nagyon megéri. Nem dohányzom, így azt a napi 23Ft/kapszulát igazán megéri az egészségem. AJÁNLOM!

2016.05.27. 09:01

Mivel nyújtott felszívódással rendelkezik, és az ára is kellemes, csipkebogyó is van mellette, ezért nem kérdés, hogy miért vásárolom ezt a terméket. Lekerekített hosszúkás tabletta, nem hatalmas méretetekkel rendelkezik, mint hasonló társaik. Kellemes citromos íz csapja meg ízlelőbimbóimat a nyelveimhez érve, nem émelyítő, nem túlontúl savanyú. Többször vásároltam és fogom is még.