Dezodorok
Lelőhely: Drogériák

Bionsen Roll-On Deo Caring Touch

Hozzáadva 2015.08.27.by

Adnilem

Aluminium-, parabén-, alkohol-mentes deo roll on

2023.09.01. 07:21

Kipróbáltam nem is egyszer, de sajnos áttértem más aluminiummentesre. Nem tartott túl sokáig és néhány órán belül érezni lehetett az izzadság szagot - főleg kirándulásnál vagy egy stresszesebb napon. Az illata rendben van.

2020.04.14. 15:17

Se az illatával, se a hatásával nem voltam megelégedve, ráadásul még büdösebb lettem tőle...

2019.06.16. 21:53

Kellemes, púderes, viszonylag szolid illata van. Viszont a dolgát nem végzi rendesen... nem gátolja az izzadást, és nem semlegesíti a szagokat sem. Egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy nem tartalmaz alumíniumot, alkoholt és parabéneket.Mindemellett én nem igazán kedvelem a golyós dezodorokat sem. Ezt is csak azért teszteltem, mert beauty box-ban volt régebben. Nem ér annyit, hogy megvegyem.

2019.06.05. 20:07

Kellemes illat egy *aluminium mentes két *alkohol mentes három *gyorsan felszívódik négy *Az ára kicsit húzós akciósan éri meg..erre nem kap csillagot.

2019.03.26. 20:37

Ez volt az első alumíniummentes deom,. Sajnos csak pár napig éreztem jótékony hatását, még keresem az igazit.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.26. 12:27 - 2018.07.26. 12:25

Jó illatú (a legjobb illatúak között van amit drogériában kapni lehet)és hatékony..persze az izzadást nem gátolja arra ott van az aluminium chlorid..ez természetes opció lenne csak az illatanyag amit beleraktak allergizálhat..én elhasználgatom de nem veszem újra mer a crystal is kb ennyit tud..