Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Rossmann

Biotaniqe CBD Oil Anti-Aging Therapy Gyengéd Arctisztító Gél

Hozzáadva 2020.12.08.by

LillusB

"Tisztítja a pórusokat. Csökkenti a tökéletlenségeket. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat anélkül, hogy befolyásolná a bőr természetes védőgátját. CBD - szerves kenderolaj áttörést jelent a multifunkcionális, természetes bőrfiatalításban. Leküzdi az öregedés jeleit, csökkenti a tökéletlenségeket, egyenletesebbé teszi az ár színt. Újjáépíti a hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr hibátlan és ragyogó megjelenését."

2024.03.03. 11:12

Nekem teljesen kiszaritotta az arcomat hidratáló krém használatával is ráadásul a kezemeimen is ekcémát okozott. Lehet hogy csak érzékeny vagyok rá de így 2 hét használat után ki kellett hogy dobjam ami még megmaradt.

2022.03.17. 16:30

Az arckrém vásárlása után vettem meg akciósan. Nagyon tetszik az illata és bár szárít, a pattanásaimat nyugtatja és szebb tőle a bőröm. A sminket is szépen eltávolítja. Használata után hidratálni kell.

2022.03.12. 20:02

Meg vettem mert oda vagyok a kenderes dolgokért igazából ugyan azt tudja mint más arc tisztító semmivel sem jobb....változást nem észleltem annyi pozítiv hogy nem száritja a bőrt egyébként semmi....Tisztítónak jó egyébként....újra nem vásárolom

2021.04.11. 23:50

Nekem húzódott az arcom tőle és nem éreztem azt a tisztaságot amit szerettem volna elérni. Nem volt rossz, de jónak sem mondanám. Elhasználtam, de nem vásárolom újra.

2021.03.22. 17:35

Akciósan vettem a Rossmannban, pár napos használat után megszerettem, frissebbnek érzem az arcom használata után, és a sminket is nagyon szépen leszedi!