Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Melda
Bőrfiatalító éjszakai arcszérum probiotikus-peptid komplexszel valamint koffeinnel, C-vitaminnal, hialuronsavval és kollagénnel táplálja a bőrt, segít minimalizálni a finom vonalak és ráncok megjelenését a gyönyörű, fiatalosabb és ragyogóbb arcbőrért.
100% -ban természetes összetevőket tartalmaz
2024.04.22. 14:18
Több Biovéne termékkel együtt jött velem,de már vettem egy tartalékba is, ezzel már sok mindent elmondtam.Az első peptides szérum,ami azt hozza,amit ígér és nem okoz semmilyen gondot, kisimult, egységes az arcbőröm, könnyed állagú, szépen lehet rétegezni is.Sajnos Rossmannból kivonult, nem tudom hol fogom beszerezni, de felkutatom.
2023.09.08. 18:50
Lágy zselés állaga van könnyen terül jól beszívodik kellemes viselet friss üde arcbőrt hagy maga után. Szuper összetevők reggel fényvédő alá használom. Ajánlom.
2023.04.23. 09:12
Könnyed állagú, gyorsan beszívódik, nem ragad, jól lehet rá rétegezni. Összetevői szépek, és ugyan nem éjszaka használom, hanem nappalra, de így is szuperül működik.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.