Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
hfancs
A tökéletes nyugtató ajakbalzsam, amely hidratál, táplál, és gyorsan helyrehozza a kiszáradt szájat. Természetes és organikus összetevőket tartalmaz, mint például az agavé és a ritka madagaszkári vanília CO2 kivonat. Egész nap hidratálja és védi az ajkakat. Primerként is szolgál.
2020.04.10. 06:51
Kettőt vettem tavaly májusban Los Angelesben. Az egyik húgom szerint kicsit avas illatú, de a másik teljesen jó. Palacsinta illata van szerintem. Nagyon fényes lesz tőle az ajkam. Baromi gyorsan fogy. Csodás matt fekete csomagolása van. A reklámjába is beleszerettem. Biztosan ápol is, de inkább szajfenynek használom. Az íze annyira nem jó, mint az illata, és icipicit torokkaparós. A trieszti Sephoraban nem emlékszem, hogy lett volna. De bár lenne, az elérhető távolság. Bármit megvennék a márkától.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.09. 13:47 - 2018.10.31. 20:23
UPDATE: megváltoztatták valószínűleg a formulát, mert kb egyáltalán nem táplál csak fényessé teszi a számat. Kár volt beruházni ennyi idő után rá.Mintát kaptam belőle ami nagyon sokáig elég volt. Hihetetlenül jól táplálja a cserpes számat. Egy éjszaka alatt helyre hozza és isteni puha lesz a szám. Brutálisan drágának tartom sajnos, nem tudom be fogok-e ruházni a nagy kiszerelésre.