Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
hajasbaba
Az arcradírszemcsék bármely Bobbi Brown arctisztítóval vagy arcvízzel összekeverhetők, így egy könnyen kezelhető, gyengéd arcradírt hozunk létre. Üveges kiszerelésben kapható, tetején kiöntővel a könnyű használat érdekében.
2017.01.03. 20:32
Szerintem a piacon ez az egyik legjobb összetételű bőrradír. Én nagyon szeretem, hogy gyakorlatilag ez a radír maga és nem áll semmilyen krémben, mielőtt használnám. Az tény és való, hoyg a kezelése nem a legegyszerűbb: én arctisztító habba szoktam egy csipetnyit tenni (illetve amennyit elbír az arcom) és összedörzsölve viszem fel a bőrömre. Ha vizes kézzel akarom lecsukni az üveget, akkor könnyedén összetapad a tetején megmaradt radír ami nem túl jó hír... Arról nem is beszélve, hogyha lecsúszik a mosdó széléről és koppan a csempén, félő, hogy könynen eltörik és mehet az egész a kukába. Viszont az arcom gyönyörű lesz tőle és puha, nagyon jól tisztít és egyáltalán nem erősek a szemcsék, szóval nem egy kínszenvedés a radírozós heti rutin, mert nem lesz utána piros az arcom. Mindig újraveszem, bár nem kell sűrűn - elvégre bőven elég több, mint fél évig egy üvegcse. 4 csillagot adok, mert azért a csomagolása (bár nagyon szép) lehetne praktikusabb.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.13. 22:17 - 2015.12.11. 22:56
Én nem ezért indultam, csak megemlítette a eladó a márkaboltban,és érdekelt. Ő krémmel mutatta,nagyon-nagyon tetszett, de itthon a la roche posay tusfürdőmbe szoktam tenni picit,használom az arcomra zuhany közben és néha a könyököm-térdem is átdörzsölöm vele. Így nagyon gazdaságos és nagyon jó. Írok majd még mikor elfogyott,kíváncsi vagyok meddig tart.
Utoljára szerkesztve: 2013.11.08. 10:39 - 2013.11.08. 10:39
Már kétszer megvettem, de a másodikat nem kezdtem el használni, mert jobbat találtam. Hatása nem rossz, de nagyon macerás a használata, mivel a felvívő anyagról magamnak kell gondoskodnom. Ha vízzel, tonikkal keverem, hamar szárad, mielőtt sikerülne tényleg alaposan lepeelingezni a bőrömet. Ha krém alapra teszem, soha nem érek el hatást vele. Tehát vízzel hasznosabb, viszont így egy csomó anyag kárba vész.
2013.09.02. 16:39
Nekem bevált: nem túl érdes, mégis jól radíroz. Nem BB arclemosóval használom, így is tökéletes. Utána finom, sima lesz bőröm. Gazdaságos és praktikus az üveges megoldás: magam szabályozhatom, hogy egy-egy használatkor mennyit szeretnék belekeverni az arclemosóba. Biztos, hogy újra veszek, ha elfogy.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!