LittleSpark
A Body Salt Scrub finom sókristályok segítségével szabadítja meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, fokozza a vérkeringést és csodálatosan ápolt bőrérzetet nyújt. A cédrus, narancs és rózsa mesés illata ellazítja és felélénkíti a testet és a lelket.
2019.12.07. 22:26
Próbáltam ismerősnél,nagyon jó, gondoltam veszek annak ellenére,hogy én az Organic Shop radírját nagyon szeretem,de egyszerűen nincs a boltban,egyszer meg egy szétfolyt példány volt,de azt meg nem hoztam el...ettől függetlenül hatásában ötös.
2019.07.29. 20:18
A legjobb testradír! Az illata, a sós íze, a bőrpuhítása, az elhalt hámsejtek tökéletes eltávolítása, az állaga, a kiszerelése, a mennyisége, a termék ár/érték aránya megérdemli a 5*-t. Én szaunázás előtt szoktam leradírozni a testem, szaunázás után ezzel bababőr effektusom van. Azután a testápoló olaját használom hidratálás képpen. A kettő párosítása tökéletes élményt ad.
2019.05.10. 19:11
Imádom, imádom imádom!!!Először is leszögezném, hogy nekem minden nyavalyás olajtól kis szőrtüsző piros gennyesedések jönnek ki mellkasomon váll hát arcon. De ez a csoda isteni.Az illata intenzív de elcsábít. A sószemek megfelelően durvák, és radírozás közben optimális idő alatt olvadnak el. Arcra us használom. Használata után olajos marad a bőr, de nincs az a -tudjátok- fullasztó érzete a bőrömnek.( mint pl a nívea zuhanyzás közbeni testápolójától) Testemet felitatom arcomat azert jol ledörzsölöm türcsivel. Szuperül hidratál, nem leszek utána mitesszeres. Direkt ezért a termékért regisztráltam ide, hogy ezt elmondhassam mert ezt mindenkinek tudni kell.
2018.07.30. 21:00
Én nagyon szeretem :) Eléggé dörzsöl nekem, szóval óvatosan kell vele bánni. Utána alig szoktam megtörülközni, hogy nedves bőrön át felszívódhassanak az olajok,És igaza van az előző hozzászólónak, valóban kiül a tetejére az olaj, szóval érdemes összekutyulni használat előtt :)Mivel nagyon tetszett az illata, ezért megvettem ebből a termékcsaládból a testolajat is :)
2018.07.24. 21:57
Az illata mesés orientális, mintha valami török fürdőben lenne az ember. Én finoman nőiesen összekutyulom használat előtt az ujjammal mert ugye kiül az olaj a tetejére. Nem túl durva. Az olaj pedig szépen beivódik a bőrbe. Az illata sokáig megmarad a bőrön.