Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Testradírok
Lelőhely: Bomb cosmetics márkaboltok, müller, online

Bomb Feketeborsos Tusolóradír

4.5
Hozzáadva 2012.02.21.by

encimokus

400 g

A finom szemcsés, édes mandula olaj bázisú bőrradírt használd zuhanyzás közben. Az illóolajoknak köszönhetően ragyogni fog a bőr.

2017.05.29. 17:37

Elérkezett a nagy nap, hogy elmondjam véleményemet e termékről. Én ezt most le fogom húzni.Pozitívumok: Finom illat, amely egy ideig megmarad a bőrön.Hidratált, szép fényes bőr.Nagy kiszerelés, kifizethető ár (főleg, ha akciós).Viszonylag jó összetevők.Negatívumok: A fűszerdarabok számomra feleslegesek benne, de ami a legjobban zavar, kihalászgatni a borsszemeket állandóan belőle. (Bár kétségtelen, hogy van egy feelingje).ÉS!! A nagy szemcsék ugyan jól dörzsölnek, de túlságosan is! (Karcolnak, mint állat).Kiszárad, megkeményedik, alig tudom kivésni belőle, pedig az egészet átöntöttem egy jól záródó tégelybe. (Személy szerint nem csatosba, mert az nekem mindig berozsdásodik a fürdőszobában, és nem szép.)Van ennél olcsóbb testradír is, plusz nehezen beszerezhető (rendelni tudtam).Nem kívánom újravásárolni, talán ha lesz kádam, ott volna több időm ilyenekkel bíbelődni. Scrubology jobban bejött, illatra, állagra, radírozó hatásra.3,5 csillagra értékelném, mert valahol kedvelem az illatát, de olyat nem lehet, így 3.

2015.12.16. 13:30

A legjobb!! Nagyon sok testradírt kipróbáltam már, messze ez az egyetlen, amit szívesen újravettem és fogom is, ameddig kapható! Finoman, mégis hatékonyan radírozza a bőrt, lehúzza az összes felesleges hámréteget, és egyben hidratál olajtartalma miatt. Az illata, ahogy előttem írták, olyan mint egy fűszereskert. Vigyázat, a kád nagyon csúszós marad utána.Használtam a Bomb-tól a Scrubology testradírt is, az messze nem ilyen jó, mint ez a kis csoda.Végre egy testradír, ami tényleg radíroz! Nem csak simogatom vele a bőröm, amin fél másodperc alatt elolvadnak a radírozó szemcsék.

Utoljára szerkesztve: 2015.11.16. 12:40 - 2015.11.05. 11:49

Csodálatosság! Ez eddig a legjobb testradír, amit valaha használtam. A cukor hatékonyan radíroz, de közben azért szépen elolvadnak a szemcsék. Egy kicsit olajos a radír, ezért nem szárít, de más olajos bőrradírokkal ellentétben ez nem vonja be a bőrt egy masszív olajos réteggel, csak épphogy marad rajtam egy kicsi, nagyon ideális mennyiségben. Az illata pedig: jééézusom, mennyire fantasztikus! Citromfű, bors, zsálya.. mintha egy fűszerkertet dörzsölnék a bőrömbe. Nagyon különleges és hatékony, csak ajánlani tudom. Update: A csomagolás nem túl praktikus, mert vagy a levegő, vagy a fürdőszoba párája miatt összeáll a dobozban a só, és használhatatlanná válik. Nehéz légmentesen becsukni ezt a dobozt, így azt javaslom mindenkinek, aki ilyet rendelne, hogy tegye át egy csatos üvegbe, vagy bármibe, amit be lehet csukni teljesen.

2012.04.05. 12:27

Nagyon szuper termék. Szemcsés sódarabok finoman radíroznak, egyáltalán nem karcol. Testápoló sem kell utána, hiszen olajtartalma miatt jól hidratál, az illóolajoktól pedig isteni illat marad. Friss, üde illat, fürdés után is érezni még.