ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Coriandrum Sativum (Coriander)

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Fűszernövény, amit leginkabb illatanyaga miatt használnak a kozmetikumokban, potenciális bőrirritáló. Paula Begoun szerint lehet, hogy van baktérium és gombaellenes hatása is.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.