Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
valencica
2024.07.14. 19:02
En nem tudom mit csinálok rosszul, de nekem pont nem tisztít, hanem vastag fehér réteget hagy a fejboromon, amit sehogy nem tudok lemosni. Két csillag azért, mert szépen kiemelte a hullamaimat és dúsabbnak tűnt tőle a hajam.
2021.06.15. 07:33
Vegyes érzésekkel tölt el ez a sampon jól tisztít nagyon jó hűsítő hatása is van azonban az a nagy varázslatos érzés amit a márkától várhatunk el nem jött utána, ami tertszik benne hogy televan mindenféle gyógynövényes olajjal és természetes összetevőkkel és nagyon kellemes illata van. Kb. 3 hete használom a terméket.
2021.05.11. 08:59
Gyógynövényes illatú, és rendkívül hatásos. A hajat, és a fejbőrt is alaposan tisztítja. A nagy kiszerelése miatt elég gazdaságos.
2020.09.01. 12:36
Egyik kedvenc samponunk most itthon, tökéletes összetevők és nagyon jó eredmény. Az illata nekem tetszik, kellemesen gyógynövényes. A nagy és pumpás kiszerelésnek köszönhetően nagyon sokáig elég.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.