„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Andicska
Gyengéden tisztítja bőrkímélő glükozidos tenzidekkel a bőrét. A jojoba bőrtápláló olaja mellett a hidratációt támogató mangó kivonata segíti a selymes és üde hidratált bőrállapot kialakulását. A B3 és B5 vitamin és a rozmaring illóolaja elősegíti a hámregenerációt. A szalmagyopár és narancs illóolajai támogatják a higiénikus bőrállapot fenntartását. Vitális és hidratált bőrállapot kialakulását segíti.
2014.11.22. 19:17
Illatról kár véleményt írnom, hiszen ez ízlés dolga, de nekem nagyon nem tetszik, sőt... de szerencsére bőrön nem marad meg:-) Habzása nincs és sajnos ekcémám kijött mióta használom, így nem veszem újra.
2012.08.16. 07:47
Az illata nagyon finom gyümölcsös. Én nagyon felüdülök mindig a használata után. A bőröm sem szárad ki tőle. Egyetlen negatívuma számomra, hogy elég gyorsan fogy,mivel szinte alig habzik. A hatása viszont 5 * :)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.