„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
zsazsa
Vidító és bőrpuhító szappan, amely a brazil tengerpartok hangulatát varázsolja a fürdőszobádba. A homokhullámok látványától és a citrusos illattól olyan érzésed lesz, mintha a tengerparton ücsörögve épp a trópusi koktélodat szürcsölnéd. A hihetetlenül élénkítő kubebors-olaj beindítja az elméd, a radírozó hatású homok pedig felpezsdíti a bőröd.
2022.07.11. 14:01
Én is nagyon szeretem ezt a szappant, aki a citrusos illatot szereti annak ez nem fog csalódást okozni (nem tolakodó, nem túl sok, pont jó :) ), utána érdemes alaposan hidratálni a bőrt mert azért a radírozás mellett -én úgy tapasztaltam- tényleg erősebben szárít. Irritációt egyébként nem okoz, még akkor sem ha borotválsz is a használata mellett. Nekem a főbb bajom az volt, hogy mivel én mindennapi esti zuhanyzáshoz használtam, valahogy nagyon gyorsan elfogyott, jó gyorsan zsugorodott a kis tömb...De ha valaki csak heti1-2 alkalommal használja akkor valószínűleg tényleg megéri:)
2019.08.12. 12:59
Nyárra ez egy kötelező darab nálam. Egy pici darab bőven elég hiszen a radírozó hatása miatt heti egyszer kétszer használom. Hihetetlenül fel tud frissíteni a melegben miután leradírozom a bőröm vele. Nagyon puha és friss lesz a bőr tőle 🤩 Az illata is nagyon kellemes de nem marad meg annyira mint a többi szappanuknak. Minden nyár elején újravevős.
2019.06.12. 17:48
Nagyon erősen radíroz, úgyhogy csak óvatosan használom, de az illata nagyon jól felfrissít így nyáron.
2018.02.25. 18:06
Az egyik Lush boltba betérve beszélt rá az eladó, de egyáltalán nem bántam meg. Hosszas gondolkodás után rá esett a választásom a finom illata miatt na meg azért mert az eladó is ezt ajánlotta az arctípusomra.Nekem segit a száraz bőrdarabkák eltűntetésében és a pattanásaimat is leszárítja. Egyetlen kis baja hogy a használat után jól kell hidratálni a bőrt, mivel szárít. Egyébként a boltban heti 2-3x javasolták a használatát, mivel annyira tisztít.
2017.12.26. 14:44
Nagyon szeretem. Citrusos illata mindig felfrissít. Nagyon sűrű, apró szemcsés, ezért szuperül radíroz. Azt hittem sokkal gyorsabban fog majd fogyni, de heti egy használattal, a teljes testem átradírozása után, kb. 4 hónap elteltével is még a 2/3-a megvan (160 grammos tömböt vettem). Szerintem testradírnak nagyon jó, napi használatra azért kicsit sok lehet. Arcra viszont szerintem már túl durva!
2017.06.10. 21:15
Ez a kedvenc szappanom a Lush-tól mivel egyáltalán nem szárítja a bőrömet de kitűnően radíroz, férfiaknak nem is lesz túl erős.Emellett a citrusos illata fantasztikus. Hetente 1-2-szer szoktam használni, de amint elfogy azonnal újra is fogom venni.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.