Yeliz
Folyékony, mattra száradó rúzs intenzív pigmentációval.
8 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 09:25 - 2025.03.31. 09:24
Az egyetlen újravevős matt rúzsom! Nem szárít, és nem pereg le darabokban. A kedvenc árnyalatom a Rose & Merveille, ami se nem túl rózsaszín se nem túl barnásba hajló. Megéri az árát. Épp a notino-n szemeztem vele, hogy sokkal több árnyalat kapható mint a boltokban, ráadásul olcsóbban is. Az esküvőmön is ezt viseltem! :)
Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 20:34 - 2025.03.06. 20:32
Nagyon jó az állaga. De rétegezni nem lehet és hamar elkenődik. Az illata, mint nagyanyám szekrénye. Nekem nem jön be ez a mini applikátor ennyi pénzért. Néha darabokban omlik le a számról, de ennyi pénzért nem fogom kidobni.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 20:31 - 2024.12.29. 11:25
Pár hete szereztem be a régóta kinézett Nr. 10 Re(d)belle árnyalatot belőle. Valahogy az árát mindig sokalltam, de beadtam a derekamat. Nem csalódtam :) Az applikátora nagyon vékony, így könnyű vele "színezni". Ez a szín nagyon erőteljes, így odafigyelést igényel (pl. tegnap nagyon sokat b@szakodtam vele, mire sikerült) Színházba mentem vele és kibírt egy evést is teljesen ami CSODA! De a megszokottabb, hogy az ajkak belső részében lejön és azt újra kell kenni, kívül meg megmarad.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 20:31 - 2024.11.30. 16:19
Gyönyörű színe van, nekem a 07 fushia cha cha van, egyszerűen imádom.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 20:31 - 2024.05.13. 10:43
Az egyik kedvenc rúzsom, nagyon szép kontúrt lehet vele rajzolni, nagyon tartós és szép matt színe van, ja és nem is szárít, kényelmes viselet - mintha nem is lenne rajtam érzést ad. 04-es árnyalat nagyon szép hétköznapokra.