BradoLife

Ár:   749 Ft   Kategória:   Testápolás
Kiszerelés:   500 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Tesco   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: alexandra_domotor, Módosítva: 2016. november 2.

Kiszerelés:   500 ml
Lelőhely:   Tesco
Kategória:   Testápolás

Víz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél

Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkalés vírusokkal szemben is védelmet nyújt.

bibi24

lenochka

2023. február 7.

Kellemes illatú, kíméletes fertőtlenítés, nem szárítja a bőrt.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 7.

Kellemes illatú, kíméletes fertőtlenítés, nem szárítja a bőrt.

Colormonkey

2022. szeptember 23.

Évek óta ezt használjuk pelenkázás után, mindig van itthon 2-3 darab. Csak az nem tetszik, hogy van benne parfüm; persze lehet, hogy anélkül nagyon erős fertőtlenítő szaga lenne.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 23.

tonic

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. május 20.

Jó, már amennyire egy ilyen jellegű termék az lehet persze.. de azon belül szerintem ez a jobbak között van, ez a kedvencünk, nem ragad, illata nem tolakodó, fertőtlenít.. persze az ára már rég nem ennyi, 1199, volt legutóbb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. május 20.

evasimonyi

2020. május 9.

Irodaba vettem meg anno, hogy a sok billentyuzet/telefon/kapucsengo/irattarto stb fogdosas utan neha attorolgessem vele a kezem
Karanten miatt hazajott velem, es mivel minden kezfertotlenitobol keszlethiany van, ezert a kis kezfertotlenito flakonobma most utantoltottem, es ezt hordom magammal, ha barhova mennem kell. Anno mentozesi/korhazi gyakorlaton is ezt a markat hasznaltuk (a fujos verziot, olyanom is van), tehat szuper a fertotlenito hatasa, es gyorsan beszivodik. Nekem egyaltalan nem hagy ragacsos erzest maga utan.
Kicsit kiszaradt azonban a kezem a sok hasznalattol, ami szerintem teljesen termeszetes, de a legenyhebb hatasu kezkremmel is tokeletesen rendben tudom tartani a borom, tehat ezert nem vonok le csillagot, mert szerintem alap hogy alkohol tartalmu termektol szarad a bor.
Ha lesz ujra keszleten, ujra fogom venni az irodaba, nagyon kenyelmes a pumpas adagolo, es nagyon sokaig eleg. Szuper az ara. Jomagam Rossmannban vettem anno, atlatszo flakonban, de ugyanilyen pumpaval.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. május 9.

LauraDorina

2020. március 20.

A legjobb! Nem ragad, fertőtlenít.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. március 20.

A legjobb! Nem ragad, fertőtlenít.

bernadettu

2019. január 13.

Köszönöm Picieri a tippet, hogy érdemes ebből a nagyobb pumpásból újratölteni a kis kiszerelést.
Ingázáskor SOS kézfertőtlentésre használom.
Nem hagy ragacsos nyomot, hamar felszívódik bár egy kicsit azért szárít.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 13.

Ingázáskor SOS kézfertőtlentésre használom.
Nem hagy ragacsos nyomot, hamar felszívódik bár egy kicsit azért szárít.

Picieri

2018. október 2.

Mindig ezt töltöm a kis dobozkámba,így jobban megéri az árát. teszi a dolgát, ha nagyon sokszor, csak ezt használjuk, akkor szárít, ez nem váltja ki a rendes kézmosást, én csak sos helyzetekben használom. Kellemes az illata, de ez el is illan az alkohollal együtt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 2.

Martu0508

2018. augusztus 19.

Nekem sajnos taplòra szárìtja a kezem, de egyèb tekintetben elègedett vagyok vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 19.

Whistler

2018. január 19.

Munkámból adódóan rengeteg különböző társadalmi rétegből származó emberrel kerülök kontaktusba, így elengedhetetlen valamiféle kéztisztító használata. A legutóbb beszerzés alkalmával erre esett a választás, nem bántam meg. Nem hagy ragacsos nyomot, hamar felszívódik és megfelelően tisztít.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 19.

Jelizz

2018. január 19.

nagyon jo! Erzem a fertotlenitest egy kis csipessel, de szeretem! jo az adagolasa es mar ertem hogy az egeszsegugybe miert hasznalnak ilyet 😃

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 19.

Hidratálók: Propylene Glycol

Etanol, etil alkohol vagy más néven borszesz. Színtelen, jellegzetes szagú és ízű, könnyen folyó folyadék, valamint kiváló oldószer. A természetben tisztán sosem fordul elő, mindig híg vizes oldatában található. Megtalálható kis mennyiségben némely gyümölcsben, a legtöbb természetes vízben, az erjedő gyümölcsökben.

A kozmetikumok közül az oldószerek, lakkok, parfümök előállításánál használják. Az etil-alkohol 70%-os oldatát, valamint egyéb etanoltartalmú oldatokat fertőtlenítőként, ezen belül bőrfertőtlenítőként is alkalmazzák. A baktériumokat, néhány vírust, valamint a gombát is elpusztítja.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.), valamint nem számoltak a bőr legkülső, ún. szarurétegének védő (barrier) funkciójával sem.

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.

PH szabályozóként használt 1%-nál kisebb koncentrációban. Gyakran találkozhatunk az összetevővel hajlakkokban, ahol a lakkot ellenállóbá teszi a nedvességgel szemben.