Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Jucuus
A teljes testen és fejbőrön is alkalmazható spray, mely védelmet biztosít az UVA és UVB sugárzás ellen. A termék vízlepergető, nem zsíros hatású, és garantáltan nem hagy fehér foltokat a bőrön. Tyrosine-t tartalmaz, mely elősegíti a bőr természetes barnulását.
2020.07.21. 12:31
Szuper termék, nem ragad, nem olajos, kellemes illatú és leégés sincs. 30-ast vettem. Páromnak is a kedvence lett. Sajnos kevés helyen kapni.
2019.01.13. 08:28
Nyaraláson vettem, mert persze hogy otthon hagytam a fényvédőmet. :D Könnyű a használata, hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Illata szuper, imádom a kókuszos dolgokat! :) A használata után nagyon puha lett tőle a bőröm. Nálam ez abszolút 5* 😍