Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

3.4
Hozzáadva 2014.04.01.by

Kandi

A kezelés 3 lépésből áll:

1. ANTI-RESIDUE SAMPON A lúgos pH (9.0) segítségével nyitja meg a kutikulát, hogy az aktív összetevők könnyebben behatoljanak.
  2. BRASILIAN THERMAL RECONSTRUCTION A savas pH (2.8) elősegíti az intenzív egyenesítést és ezt az ecetsav fixálja. A keratin és a kakaó megerősíti és egészségessé teszi a hajat.
  3. DEEP CONDITIONING MASK Visszaállítja a haj normális pH (4.5) egyensúlyát, ez biztosítja a haj egészségét és fényét, amely hosszan megmarad a kezelés eredményeképp.

A keratinos kezelés ára a felhasznált keratin mennyiségétől függően változhat, és 25 000Ft-nál drágább is lehet.

2020.06.29. 23:10

A sok vegyes véleményt olvasva nagyon féltem tőle, aztán egy barátnőm ajánlott egy fodrászt aki neki csinálta és meg volt vele elégedve. Tavaly decemberben így megcsinaltattam én is és őszintén szólva ez az egyik legjobb dolog ami a hajammal történhetett! Kb 3 hónapig tartott (barátnőmnek fel-egy évig is bírja) és ez idő alatt csodaszép volt. Egyáltalán nem tört le, sőt alig tört az amúgy vekonyszalu és nagyon sérülékeny hajam. Emellett szerencsére a fodrászom a felhasznált anyag függvényében szamolja ki az árat, nem hajhossztol függően, így nem kell 30 ezreket fizetnem csak azért mert hosszú a hajam. Én azt ajánlom, hogy nagyon valogassatok meg kihez mentek és olvassatok véleményeket, kérdezzetek meg ismerősöket. Nem biztos, hogy a legfancybb agyonsztarolt szalonokban azt kapjátok, amire szamitotok.

2020.06.16. 20:25

Kb 5 eve csinaltattam elöször az eredeti verzioval. A legjobb volt ami a hajammal törtenhetett. Azota probaltam mar masik markak simito, egyenesitö programjat, de egy turot sem ernek. Utoljara tavaly csinaltattam meg ezzel, de sajnos mar nincs olyan erös hatasa mint a reginek. Alapvetöen is zsirosodik a hajam, ettöl meg inkabb az elsö 2-3 hetben. De utana szep a hajam kb 2 honapig(az elsö kitartott kb 4 honapig). Büdös es csip, es szur, es a könnyeim is kifolytak, de megerte. Par honapig nincs gond ra. Kar az errdetiert.:( 4 ⭐️ az ara miatt.:/

2020.05.05. 23:06

20 ropiért csinàltattam pesten, 4 hetet alig bírta mert folyton mosnom kellett, àllandóan lelapult a hajam mintha àpolatlan lett volna. De frissében szép és jó volt. A nyakam kimeredt mire végzett a fodràsz :D azt hiszem 3 óra volt. Mégegyszer biztos nem kéne

2019.11.25. 10:00

Egy gyáva kukac vagyok, meg nagyon nem is volt igényem rá, hogy az egész hajam egyenes legyen, így mindig csak a frufrumat egyenesítettük ki. A régebbi fajtát is próbáltam régebben, az is szúrós volt, csípte a szememet felkenéskor. Nagyon ritkán bizsergette picit a bőrömet, de ki lehetett bírni. Sose okozott semmi problémát, de ha láttam - vagy érdekelt volna - az INCI-je, biztosan nem engedtem volna, hogy a hajamra kerüljön. Sokáig bírta, de két havonta a frufrumat újra kellett csinálni, ami szerintem nem nagy ár, hiszen göndör a hajam. Állítólag a frufru amúgy is hamar gödörödik újra, mint a teljes haj. Az újabb verziót is próbáltam egyszer, de pont akkor, mikor a kihullott hajam (inzulinrezisztenciára szedett gyógyszer miatt kihullott a fele hajam) pár centire már elkezdett visszanőni, ezért a hajam állandóan úgy nézett ki, mintha hatalmasra tupírozták volna. Ezen nem sokat segített a göndörség sem, és hogy állig levágattam a kevés haj miatt a hatalmas loboncomat. Úgyhogy ennek fényében kell nézni, hogy az új verzió nálam semmit sem ért. Nem tudom, hogy azért nem használt, mert a rengeteg babahaj feltolta amúgy is a hajamat, nem volt súlya, vagy azért mert nem használt maga a kence. A fodrászom elmesélte, hogy egyik vendégének sem volt jó az újabb fajta, ezért úgy gondolom, mindkét tényező közrejátszott, hogy kb. semmi sem történt a frufrummal. Ezt figyelembe véve, hogy az új verzió nem sokat ér, és hogy a régi verzió, habár jó, rettenetesen káros, szívem szerint két csillagot adnék, de kénytelen vagyok hármasra értékelni, mert azért jó is volt meg, nem is.

2019.09.10. 12:01

Fodrászom beszélt rá, mert állítólag nagyon szépen feltölti és egyenesíti a hajat a kezelés. Sajnos hallgattam rá. Elmondta, hogy először le lesz lapulva a hajam tőle kb 1-2 hétig, de aztán már ez is eltűnik és csak az életteli hajam fog tündökölni. Hát ebből az lett hogy valóban lenyalt volt a hajam hetekig - de borzasztóan, mintha folyamatosan zsíros lett volna. A hajam viszont emellett nem volt szép, táplált hatású. Nagyon nem kellett egyenesíteni mert van egy nagyon pici hullám benne összesen - ez viszont már a kezelés után visszaállt 5 nappal. Szóval nagy csalódás és pénzkidobás volt.

2019.06.24. 05:23

Kétszer csináltattam. Először nyáron (júliusban azt hiszem), mert a pára, izzadás kikezdte az amúgy is göndör, száraz hajam. Nagyon imádtam, és kb év végén kezdett visszaállni egyenesből a saját eredeti formájába a hajam. A másodiknak a tartósságára már nem emlékszem (évekkel ezelőtt volt), mostanában pedig az anyagiak miatt nem is álmodtam róla, hogy újra megcsináltatnám. De nekem bevált, úgyhogy most újra spórolok rá :)

Magazin

Irány a Magazin oldala!