siss
A Caola bőrfiatalító Skin Revival szemkörnyékápoló szérum formulája hyaluronsavat tartalmaz, ami vízmegtartó képességével hozzájárul a bőr fiatalos megjelenéséhez. Bioflavonoid - a szemkörnyéki duzzanatok csökkentésére -, szőlőmagolaj, mely fokozza a bőrfeszességet, valamint az alga kivonat tartalma segítségével felgyorsítja a bőr regenerációs képességét.
Rendszeres használat mellett:
Utoljára szerkesztve: 2018.12.21. 05:03 - 2018.12.04. 17:51
Megrendeltem teljesen ismeretlenül. Féltem azért, hogy mellé nyúlok, mert itt bizony egy szál vélemény sem állt. Nos, elsőnek én értékelek.Lássuk a csomagolást: - kívül, belül szép, igényes csomagolás. Teljes mértékben megfelel a jelenlegi elvárásoknak: higiénikus adagolás, csinos küllem.Az adagolója : tökéletes. Pontosan lehet vele szabályozni a szükséges mennyiséget, akár leheletvékony adagot is lehet pumpálni, igény szerint. Tényleg remekül megcsinálták. A krém rendkívül lágy textúrájú, teljesen illatmentes, nem zsíros, a felkenéssel egyidejűleg azonnal fel is szívódik. Semmilyen irritációt nem okozott és én úgy érzem kellően hidratál. Egyenlőre, elsőként értékelve: szeretem és remélem, ez nem változik. Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak, így megelőlegezem az ötöst. Bátran ajánlani tudom.