Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
cressida
2025.03.27. 08:07
Nekem nem jött be.. az original carmexhez szerintem nem ér fel. Sőt, mintha inkább szárított volna.
2024.10.31. 17:59
Az állaga tetszik és sokáig megmarad az ajkamon, jól hidratál. Azt hittem erősebb íze lesz, se a mentolt, se a meggyet nem igazán érzem rajta, de azért finom.
2024.10.12. 15:07
Már ismertem a Carmexet. Cseresznyéset vettem most, nagyon finom az illata (és az íze is :P). Jól hidratál, szuper termék! Megéri az árát.
2024.10.01. 08:03
Télen nem rossz ez az ajakápoló, a hidegben só sűrű az állaga, de nyáron a 30+ fokban egyszer használni szerettem volna, az egész folyós volt és mindenem olyan lett. Kicsit mentolos/csípős, de jó cseresznye illatú. Nem ez a kedven ajakápolóm, de télen ez is segíti a számat a kiszáradás ellen, ha már van, akkor elhasználom, de megvenni nem venném meg újra szerintem. Nyáron inkább nem használom az állaga miatt…
Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 21:06 - 2024.09.30. 20:41
Nem lett a kedvencem, biztosan nem fogom újravenni. Nagyon furcsa az íze és nem érzem, hogy hidratálná az ajkaim.
2024.09.07. 06:00
A Cherry Tube a kedvencem. Annyira kellemes az illata, nagyon jól hidratálja az ajkaimat. Mindig magamnál tudom hordani. A kivitelezése is nagyon cukii.