ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Cetyl Esters

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Mesterséges viasz, amit bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként használnak a kozmetikumokban. Gyöngyház fényű, fehér zsíros anyag. Avasodásra nem hajlamos. Lágyítja, puhítja, selymesíti a bőrt, megakadályozza a folyadékvesztést. Kozmetikai krémekben, balzsamokban, rúzsokban alkalmazzák. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.