Hajápolók

Alfaparf Lisse Design Keratin Refill Spray

4.5
Hozzáadva 2017.03.30.by

Gabica28

Könnyű és bársonyos fluid, amely feltölti a hajat keratinnal és kollagénnel, és segít egyenesen, erősen, puhán és könnyen fésülhetően tartani.

2023.06.05. 13:16

Az elején még működött, de a flakon vége felé szárította a hajam. Nagyon sokáig elég volt heti két használat mellett. Most egy másik márka keratin spray termékét vettem meg inkább.

2022.07.25. 11:52

Itthon végeztem el az Alfaparf keratinos kezelését (mélytisztító sampon + folyékony keratin + maszk + keratinspray). Egyszerűen megmentette a hajam életét. A maszk és a spray rendszeres használatával fél éven át tart a szép, gubancmentes, sima eredmény. Korábban hajmosás után mindig muszáj voltam vagy egyenesíteni, vagy göndöríteni a hajam, hogy valahogy kinézzek, de most egy hajszárítás, és kész vagyok. Nem szögegyenes, de sima, csillogó frizurát kapok, egyszerűbb lett a reggeli/esti készülődés (és az életem). :)

2022.03.30. 18:46

Nagyon jó kis termék, szeretem, segít kifésülni a hajam mosás után. Az illata is tetszik és viszonylag sokáig elég.

2020.07.27. 11:58

Elsőre nem akartam az egész termékcsaládot megrendelni, csak ezt. De nagyon megszerettem, pár fújás elég a vékonyszálú hajamra, és máris sokkal könnyebben kifésülhető. Kellemes illata van, de nem marad meg sokáig a hajamon. A hajam szerkezetén nem nagyon erősített, bár ezt nyilván nem is vártam, de nálam az már nagy szó, ha segíti a kifésülést. Nekem az is pozitív, hogy kicsi a kiszerelése, így biztos el tudom használni mielőtt lejár a szavideje.

2020.04.09. 21:02

Nekem cocochoco hajkezelésem volt most már 3. alkalommal, viszont ezt a spray-t nagyon szeretem. Hajszárítás közepén befújom a hajam és a végén még puhább lesz, mint volt. Az illata is nagyon kellemes, mintha egy fodrászatból sétáltál volna ki :)

2020.02.04. 23:53

Imádom, minden hajmosás után használom a Keratin Therapy sampon, balzsam és olajával együtt :) Örök termékeim a Head and Shoulders Argán olajos termékeivel felváltva! Szuper:)