Lelőhely: Parfümériák

Illatcsalád: gyümölcsös virág

Fejjegyek: ribizli, licsi

Szívjegy: rózsa

Alapjegyek: vetiver, vanília

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.09.13. 06:30

Tökéletes alternatívaja a Delinának. Nőies, tartós, imádom!

2024.07.10. 07:46

Ha valaki parfümőrült, akkor én az vagyok. Számtalan illatot próbáltam, vettem, használtam, a legtöbbjét ismerem. De szerettem volna egy olyat, a sok sok mellett, ami igazán én vagyok, amit annyira imádok hogy mindig kell hogy legyen belőle itthon. Hosszas keresgélés után, Ő lett az én illatom! Csodálatos, gyönyörű, pont mindenből annyi van benne amitől tökéletes egyveleget alkot, nem túl sok, nem túl kevés, nőies, szexi, egész nap körbeölel, nem émelyít, ha ezt viselem mindig szaglászom magam mert annyira imádom az illatát. Van több illatom is, sok kedvenc van, de ettől az illattól nem válnék meg soha, remélem nem fog megszűnni! Millió csillag!!!!!

2024.04.09. 17:04

Mintát kaptam belőle, nagyon sokáig gondolkodtam rajta, a többi női illatot is kipróbáltam, de azok nem tartottak sokáig a bőrömön ezzel ellentétben. Nekem tetszik az illata, bőrön és hajon is sokáig megmarad, ez volt az elsőddrágább parfüm, amit megvettem, és nem bántam meg.

2024.03.13. 07:07

Illatmintát vásároltam egy kedves krémmániástól, így jutottam hozzá. Először kifújva egy kicsit meglepő, de száradás után nagyon finom, nem sok, nem fullasztó, kellemesen illeszkedik. Nagyobb mennyiségben nem hiszem hogy megvenném.

2024.01.20. 00:53

Gyümölcsös, rózsás csoda, mennyei illat lett ez is.❤️ Félve próbáltam ki, mert az anyaillat nagyon nem az én világom, de kár volt ilyen sokáig halogatni. Nagyon finom, elegáns illat, hozza a Delina vonalat, odáig vagyok érte.

2023.12.25. 14:14

Az üveg remekül reprezentálja az illat jellegét: brutál erős, nagy hatósugarú illat, fanyar ribizli és vörös rózsák egy karcos, pézsmás alapon. Nem a szende lányok illata, annál ez karakteresebb, határozottabb. Míg az anyaillat a csábító, talpig nőies, testre simuló fekete ruhás nő, ez a bőrdzsekis, "tudom, ki vagyok és mit akarok" nő. Kicsit karcos, kicsit pimasz, talán még sok is kicsit, de az biztos, hogy emlékezni fogsz rá.