Ápoló színváltó ajak olaj, az ajkaknak enyhe színt ad. Cseresznye- és gránátalma olajjal.
5 árnyalatban kapható
2025.03.27. 11:16
Uhm hello?! Hol volt eddig ez a termék az életemből? Szerintem utoljára születésem pillanatában volt ilyen szép hidratált az ajkam! Nem ragad, egységes és könnyed! Ki kell próbálnom az összes színt, tökéletes lesz nyárra!
2024.12.10. 12:04
Drama Mama árnyalatban vettem, végre egy olyan ajak olaj , ami nem szárítja ki a számat, sőt jól hidratálja. Kicsit ragacsos állaga van, engem nem zavar, szép színe és fénye van. A szín sokáig rajta marad a szájon, nekem ez plusz.
2024.10.31. 17:30
a n.sárgát vettem meg de átlátszó színe van ami nem zavar mert szépen csillog, inkább szájfény mint ajakolaj viszont szépen hidratál és egész tartós is🤍
Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 16:05 - 2024.08.08. 15:06
Nagyon megfogja az ajkakat, utána azt nem lehet lemosni. Nekem nagyon könnyen elkenődik. Az applikátora viszont nagyon jó.
2024.06.13. 19:01
Sajnos nem nagyon vált be ez a termék számomra. Kifejezetten ragacsos és nehéz a formulája, nem olaj érzete van hanem egy vastag réteg szájfény inkább. Nem kényelmes mindennapi viselésre, ezentúl egy korty víz és az egész lejön a számról, tehát nem tartós így nem hidratálja nagyon az ajkakat. Árértékben sem a legjobb választás hiszen csak 4ml terméket kapunk és sokkal olcsóbb és jobb opciókat lehet találni, mint pl a NYX ajak olaja. Az a termék százszor jobban hajaz egy olajra és sokkal kényelmesebb a viselése. Szóval összefoglalva szerintem nem éri meg az árát közel sem a Catrice lip oil-ja, ragacsos szájfény érzete van és nem túl hidratáló.
2024.06.09. 17:54
020 Drama dramaSajnos ki kellett dobnom, mert minden alkalommal, amikor hordtam, kimarta a szám sarkait. Valószínűleg kifogtam egy selejtes darabot...A színe rikító ciklámen volt, nekem kicsit erős.