Sminkek szemre

Catrice Super Glue Szemöldökformázó Gél

3.7
Hozzáadva 2023.02.27.by

eveartstar

Hibátlan formájú szemöldök egész nap folyamán? A Catrice Super Glue szemöldökzselé átfésüli a szemöldök szálakat, rögzíti őket a kívánt formában, és egésznapos tartást biztosít amely mindennek ellenáll. Sűrű textúrája, és kis keféje precíz applikációt nyújt, megkönnyíti a mindennapi smink elkészítését.

• szemöldökceruzával kombinálva drámai megjelenést hoz létre
  • átlátszó textúrája bármilyen szemöldökre használható
  • természetes hatású, dús szemöldököt készít
  • egész nap megőrzi a szemöldök formáját
  • kis keféje precíz applikációt biztosít
  • nem tapadós, könnyen felvihető
  • géles, ragasztószerű textúra
  • hosszantartó hatású
  • vegán termék

2024.12.31. 21:40

Imádom, a legjobb! Tényleg egésznap tart, élményre szárad és vigyázni kell bele hogy ne tegyél fel sokat mert kifehéredik.

2024.10.05. 10:33

Nekem nagyon bevált, tényleg laminált hatást eredményez (ha gyorsan, keveset kensz belőle és, ha megszáradt már nincs kefélgetés) Egész nap tartós, nekem nem foszlik le kivéve, ha piszkálom utólag. Akinek szép, dús szemöldöke van annak ajánlom. Nap végén vízzel vagy micellás lemosóval simán lejön.

2024.06.09. 14:41

Jól a helyén tartja a szálakat. Kicsit keményre szárad ami nekem olyan fura de szeretem.

2024.04.28. 15:41

Szörnyű, darabokban mállik le 2 óra mulva.Valóban ott tartja,de ilyen áron nekem nem kell.

2024.04.16. 07:28

Húha. Nekem sűrű barna szemöldököm van. Megvettem, hátha rácáfol az itt olvasott véleményeknek. Csak amiatt nem dobom ki, mert SOS alkalmazásban/utazáshoz vinni magammal jó lesz. Pozitívumok: tényleg egész nap tartja a szemöldököt. A Nyx géllel ellentétben ebben sokkal jobb, és pár perc alatt lehet vele szemöldököt formázni. Árban is sokkal kedvezőbb. Negatívumok: tényleg hernyósodik, simán le lehet húzni a szemöldökről, de ha nem piszkálod, nem hagy fehér nyomot. Tudni kell bánni vele és nagyon keveset felrakni, azt is nagyon gyorsan. Nekem bevált ha előtte még sima kefével jól átfésülöm a szemöldököm. Összességében nem valami jó, de ha olyan cuccot keresel ami tényleg egész nap tart, akkor ez az.

2024.04.14. 09:04

Hihetetlen hogy harminc évesen tudom meg, hogy ez a megoldás a kusza, hosszú szálú, hullámos szemöldököm megregulázására. Irtó jó! Óvatosan kell felvinni valóban, két három határozott mozdulattal helyrefésülni vele a szemöldököt, különben fehéredik, de ha ezt elkerültük, örökké tart kb. Pár napja használom csak, de stabil helye lett a mindennapos sminkemben. Színező gél után is szépen megállja a helyét, és este olajos lemosóval el lehet távolítani a szálakról. Végre nem kócos a szemöldököm egy szép smink mellé! Újraveszem, nagyon ajánlom!