Honeyhair
Többfunkciós elixír testre, hajra és dekoltázsra, kaktuszfüge-, argán- és szőlőmagolajjal. Simít, ápol, táplál. 99%-ban természetes eredetű, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.09. 05:43 - 2024.07.09. 05:41
Legnagyobb sajnálatomra csalódás lett ez a termék. Sokáig szemeztem vele, de miután megvettem, nem tudtam megszeretni, túl is adtam rajta azonnal. Nehéznek, testesnek éreztem, a szaga pedig borzalmas volt. Az persze az én hiányosságom, hogy rosszul tudtam, mi az a prickly pear: nem, nem körte, hanem kaktuszfüge. De szerintem ennek ahhoz sincs sok köze. Valami fura, fanyar növény, fakéreg, száraz levél, így tudnám leírni a szagát. Sem testre, sem hajra nem tudtam elképzelni.