Sminkek arcra

Hozzáadva 2016.08.01.by

Aimet

8 g

2015-ös nyári limitált kiadás

• fényes, bársonyos finish, mely növeli az egészséges, természetes ragyogást az arccsonton egy kis színt hozzáadva.
  • selymes második-bőr textúra , könnyű, púderes érzettel.
  • pamut és rózsa kivonattal, méhviasszal dúsított.

3 árnyalatban kapható

14 290 Ft-tól

2024.01.20. 21:18

21-es árnyalatban van meg, a beauty guruk állítása szerint ez a leguniverzálisabb szín, ami mindenkinek jól áll. Én általában picit hidegebb tónusú pirosítókat választok és hordok, ez pedig inkább barackos melegbe hajlik, de a lányomtól kaptam, így teljesen másképp tekintek rá ❤️A használata egyszerű és nagyszerű, 2 indián csík az orcákra, az alapozót nem bontja le, duofiber ecsettel eldolgozva meg is vagyok vele. Sietős reggeleken csak ezért nyúlok.Másik pozitív tulajdonsága, hogy utazásbarát. Masszív fém tokja van, és végszükség esetén (pl. amikor a pirosítóecset otthon felejtődik) ujjal is szépen eldolgozható.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.24. 21:26 - 2022.01.24. 21:25

Nekem ez az első krémes pirosítóm, de nem bántam meg, hogy ezen a szinten kezdtem el a kísérletezést, mert nem csalódtam! Én az a fajta ember vagyok, aki nem sajnál egy egy termékre tizenezreket, viszont ha akár egy 2000ft-os is megy a kukába, mert nem tetszik/működik, akkor nagyon mérges. Szóval általában sok-sok kutatómunka ,ajánlás, vélemény alapjan ruházok be szuper termékekre. Ezzel se volt másképp, és nem is csalódtam! Imadom a színét (21) a naturál-meleg világos-medium bőrömön szuperul mutat! Szinte minden nap használom, azóta nem is nyúlok máshoz, annyira élvezem magát a használatát, és annyira tetszik a végeredmény! Noha krémtermék révén nem a legtartósabb, nem vesz le az értékéből, ne legyenek irreális elvárásaink! Én a kézfejemre kenek belőle először majd onnan a gyűrűsujjamra, és így applikálom az orcámra apro ütögető mozdulatokkal, így nem szedi fel az alapozót és nagyon szépen eldolgozható! Minden pénzt megér! Francia sephoráról miinden árnyalatban elérhető általában! Szemezem js a 23 -massal is…..

Utoljára szerkesztve: 2021.11.07. 21:43 - 2021.11.07. 21:42

Imádom én is: az illatát, a dizájnját, a színét. (25-ösöm van) Volt nekem is egy 5-6 résztvevős pirosító kollekcióm, de mára csak őt , egy Sisley-t (l'Orchidée) és egy MAC-et (Mocha) tartottam meg. A Chanel is drága, de irtó sokáig elég, nagyon sikkes és tényleg nem látszanak a csillámai - volt pl. a Catrice Cheek Lover Oil....-ból (a halálom ezek a fantázianevek) nekem is, de tévedés volt, az nagyon csillog. Lehet, hogy nem a megfelelő termékkel vontam párhuzamot, de nekem az aranyos csillámosokból ez a 2 volt eddig. Ez a Chanel viszont visszafogott és ez az a stílus, ami illik hozzám. Én is csak ajánlani tudom. Más árnyalatot nem hiszem, hogy kipróbálok, ez a fent említett 3-asom minden alkalomra ad "lefedettséget", többre nincs szükségem.

2020.12.16. 14:44

Szintén használtam jutottam hozzá, de aki azon gondolkodik, hogy megvegye-e teljes áron, a válaszom: igen. Mindent leírtak előttem: a 21-es árnyalat természetes pírt varázsol, a csillámokat én sem látom, csak speciális fényviszonyok között. Nem sok, nem kevés, azt az igényességet hozza, amit a Chaneltől elvár az ember. Tartós, viszont könnyű eloszlatni, a csomagolása masszív. Jó kézbe venni, jó használni, nincs kellemetlen meglepetés. Igen, 15 ezer forint sok, de egyetlen olyan pirosítóm volt, amit 3 éven át megszakítás nélkül használtam, egy másik Chanel, amit azóta sajnos kivontak. Így azért mégsem olyan sok, cserébe nem esik szét a csomagolás, nem csomósodik a termék, nincsenek benne melák csillámok. Végiggondolt koncepció, jó vétel. Ajánlom kipróbálásra, erősen szemezek a barackos árnyalattal és a kitekerős highlighterrel is.

2020.10.09. 13:26

Imádom! Használtan jutottam hozzá, mivel újonnan nem volt szívem 15 ezer ft-ot kiadni. :)Mesés, természetes babarózsaszín pírt varázsol az orcára. Én a csillámokat csak napsütésben látom benne, amit nem is bánok.Nagyon könnyű a használata, kiadós, tartós és gyönyörű, természetes a végeredmény. Nagyon megszépíti a pofit :)

2019.03.15. 15:37

A fenti leírás kiegészítésre szorul, mivel 2015-ben valóban 3 árnyalat volt belőle, de már 6 árnyalatban érhető el.Megjelenése óta a 22-es árnyalatot használom, és csak megerősíteni tudom, hogy csodás termék.Könnyű a használata: praktikusan kézzel a legegyszerűbb a felvitele, még kezdő sminkelőknek is jó szívvel ajánlható.+ Nagyon finom az illata is!