Sminkek szájra

Chanel Rouge Allure Gloss

4.2
Hozzáadva 2014.10.30.by

szeliger

Új formula, új külső: csak egy kattintás és máris megcsodálhatja a Rouge Allure Gloss megújult színeit. Hosszan tartó szájfény. Intenzív szín és fény.

11 200 Ft-tól

2017.11.01. 16:58

15 SENSIBLE árnyalatot választottam, ami egy halvány rózsaszín, apró csillámokkal. Számomra kicsit jobban ragad a kelleténél, de alapvetően jó a textúrája. Tényleg magas fényű, kategóriájában valóban pigmentáltnak mondható. Tartóssága: nem olyan tartós, véleményem szerint egyenlő egy közép árkategóriás drogériás szájfényével. Nálam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Elhasználom, de újravenni nem fogom.

Utoljára szerkesztve: 2017.12.02. 17:41 - 2017.09.15. 06:18

Nekem 16-os, Extase árnyalatban volt meg, ami egy álom szín: csillog csillám nélkül, meleg tónusú, ugyanakkor némileg mályvás beütésű üde rózsaszín. A Rouge Coco Gloss-nál masszívabb anyaga van, de még mindig nem hagy ragacsos érzetet (meg sem közelíti mondjuk a Lancome Juicy tube-ját), ebből következően viszont tartósabb is, és sokkal erősebben pigmentált, szinte már rúzs szerűen. Nekem önmagaban feltéve sem mászik sehová, ahogy a többiek írták, és a felvitelével sem voltak gondjaim.S zerintem nagyszerű termék a szájfenyek piacán!

2016.04.29. 06:48

Nagyon drága (szerintem) és össze vissza ragad, de olyan brutáljó színe van, hogy az mindenért kárpótol :D A tokja a szokásos A kategóriás pattintós fekete-arany történet, bár én kicsit idegenkedem tőle, mert mindig félek, hogy leejtem/eltöröm stb. A színe nagyon erős pink csillámokkal.. nagyon hasonlít az Armani rúsoméhoz, de ebben a csillámok miatt kicsit olyan mintha ragyogna a szám :) A ragacsosság viszont tényleg kicsit zavaró, de én el tudok vonatkoztatni tőle :)

2015.03.18. 15:02

18 Séduction. Ma volt szerencsém megvenni az Andrássy úton, az Il Bacio di Stile-ben. Ott helyben felvittem, megnéztem a színt az ajkaimon. Lévén, hogy ez lakkrúzs, mégsem egy matt rúzs, így tartósság tekintetében ne számítsunk ugyanarra. A színe intenzív, egyenletes. Nekem speciel nem csúszott el órák után sem. Tény, hogy egy étkezés után frissíteni kell, de mint már írtam, nem bír egy rúzs tartósságával. Nyilván "ragacsosabb", sűrűbb az állaga, mivel a szín fokozott intenzitása miatt szükség van erre, a szimpla szájfény testvére könnyedebb állaggal rendelkezik, de a színe közel sem olyan erős. Ha lehetne, akkor adnék neki pluszpontot a hidratálása miatt. Nem raktam alá natúr ajakápolót, nincs rá szükség, ellentétben a rúzs párjával. Amit még külön kiemelnék: nagyon úgy tűnik, hogy exkluzív sminktermékeket, mint a Chanel is, kizárólag az Il Bacio-ban érdemes megvenni. Már maga az épület nyújtotta élmény miatt is, Alice belecsöppent csodaországba. :) Az eladók profizmusa, segítőkészsége, kedvessége kifogástalan. A vásárolt termék csomagolása szintén maga a formát öltött luxus. Össze sem lehet hasonlítani egy plázás üzlettel... ;)

Utoljára szerkesztve: 2016.04.16. 16:40 - 2014.10.20. 11:55

2014.okt.20.16 Extase. Egy gyönyörűséges rózsaszín, fényes, de nem csillámos, erőteljes szín, leg-leg-leg! A minőség azonban nem a legjobb, a felvitel nem megy tükör nélkül és a szájceruzáról se mondhatok le, futkározik mindenfelé. Semmi különös ízét nem érzek, az állaga viszont meglehetősen ragacsos, ezért csak beltéri használatra javaslom, a hajszálak nagyon beleragadnak. Evést-ivást egyáltalán nem bírja, pikk-pakk lejön az egész, csak a szájceruza kontúrja marad és az nagyon gáz, ezért ha már ceruza, akkor az egész ajakpíron érdemes a ceruzával kicsit aládolgozni. Evés-ivás nélkül a tartóssága nálam maximum 2-3 óra, persze, ha nem beszélnék, csak néznék ki a fejemből, lehet, hogy tovább is bírná. A csomagolás ezzel a rugós megoldással nagyon eredeti és elegáns, de csak 6 ml az egész, ráadásul nem is látszik, hogy még mennyi van benne. Még nem sokszor használtam, de az aranyszínű dugasz alatt a nyél már tiszta festék, ha romlik a helyzet, azt majd később jelzem. Én 20 % kedvezmény hétvégén vettem az enyémet, azonban még így is nagyon túlárazott szerintem, de a szín tényleg gyönyörű.2016.ápr.16.Nem lett belőle kedvenc, valójában nem is használtam sokat, a télen pedig egyáltalán nem. Pár napja került megint a kezembe és sajnálattal kellett megállapítanom, hogy úgy tűnik, kiszáradt, a megfelelő mennyiségű festék csak többszöri beletunkol-szájra rak művelet árán érhető el és a festék állaga is sűrűbb lett, mint amilyenre emlékszem. Próbáltam forgatni, más pozícióban tartani hosszabb ideig, de a helyzet nem javult. MIndezek alapján régebbi színek megvásárlását nagyon rizikósnak tartom, szerintem joggal feltétetlezhető, hogy az üzletekben állásában is hasonlóan sűrűsödik és szárad. Az ennél régebbi Levres Scintillantes szájfényem a tekerős kupakkal teljesen megőrizte a formáját, állagát, ez meg... pedig a ráírt 18 hónap szavatossági időben még nagyjából benne is vagyok. Ezt a formulát biztosan nem fogom újravenni, ha valaki mégis ilyenre vágyna, mindenképpen javaslom, hogy ellenőrizze a vásárlás előtt a gyártási időt.