Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
popoka
Krémpirosító és ajakszinező. Könnyen kenhető, hidratáló málnalevél őssejt kivonattal, E-vitaminnal.
2 árnyalatban kapható
2021.10.06. 11:45
A neten sok véleményt olvasva ami a leginkább szemet szúrt, hogy azt emelte ki valaki, hogy egyedülálló módon valóban jól működik mind szájon, mind arcon. Ezt csak megerősíteni tudom: mindkettőn fantasztikus.Nem tudom, hogy csinálja, de szájon egy kicsit sem szárító, sőt, egyenesen hidratáló hatású színezett ajakbalzsam, pont ideálisan megszínezi a szám. Tapogató mozdulatokkal applikálom fel, elég tartós, később sem szárad ki tőle a szám, nem kopik foltosan.Orcákon enyhe pírt tudok vele elérni (de építhető lenne az intenzitása), nagyon szépen eldolgozható, kis fényt is ad állagánál fogva (semennyire nem csillámos), közben mégsem mászkál el, az én kombinált bőrömön sem válik túl fényessé.A szín szerintem univerzális, természetes, igaz nekem gyengém ez a típusú hideg-meleg keverékű marsala. Működött nyáron, most ősszel is, mind a színárnyalat, mind az időjárás változással járó szárazabb bőr tekintetében.Kevés helyen olvasok kritikát a CT termékek csomagolásáról, pedig szerintem az árukat nézve lényegesen silányabb, törékeny, pillekönnyű műanyag jellemzi.Ez is könnyű műanyag, de a kompakt maga szép, egyszerű, a benne levő tükör praktikus és jó minőségű. Összességében kevésbé gagyi, mint szerintem a legtöbb CT terméké.
2021.08.26. 08:19
A Colour of passion színben van meg nekem és ez a kedvenc Charlotte Tilbury termékem, nagyon szeretem. Az orcámra kis mennyiségben ecsettel viszem fel a por állagú termékek fölé. Természeres fényességet ad az arcomnak, e mellé nem szoktam már highligtert felvinni. Ritkán a számon is használom Pillow talk szájceruzával, de nem akarom szőlőzsírként elpocsékolni, mert pirosítóként fantasztikus. Szájon kellemes viselet, nem tapaszt össze, nem ül bele a ráncokba viszont nem túl tartós. A doboza gyönyörű, minőségi érzetű és van benne egy kis tükör is.