Capinyo
A zabkorpa hatóanyagával készült speciális Újszülött babafürdető & sampon pH7 bőrsemleges összetételének köszönhetően óvja a baba bőrének eredendő tisztaságát, hidrolipid védőrétegét és vízmegtartó képességét. Kifejezetten az első napoktól kezdve használható az Újszülött fürdető & sampon, érzékeny bőrtípussal született gyermek, vagy érzékeny bőrtípusú szülő/k esetén is biztonsággal használható. Érzékeny újszülött bőrre lett kifejlesztve.
Garantáltan SLS ,SLES, alkohol, parabén és színezék mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Hipoallergén.
2019.12.09. 21:58
Nagyon szárította kisfiam bőrét, aki már ősszel száraz foltos testszerte. A hajas fejbőre gyakorlatilag rétegekben hámlott és viszketett. A kedvenc panthenolos krémem tette rendbe.
2019.04.08. 21:18
Nagyon szeretjük puha lesz tőle a baba bőre pont annyi olaj van benne amennyi kell utána nem kell semmivel bekenni a pici bőrét.Nem csípi a szemét szuper termék.Finom illata van pont ilyen babás.
2018.05.10. 16:26
Hosszas mérlegelés után választottam ezt a fürdetőt a babámnak, a testápolóját is megvettük, viszont olyan pihe-puha és bársonyos már ettől a bőre, hogy a krémet nem is használjuk.A kezdeti bőrszárazság hamar elmúlt, kellemes az illata, nagyon praktikus az adagolója. Egy alkalommal lehet, hogy drága megvenni, de azt is vegyük figyelembe, hogy rengeteg ideig használható!Részünkről valóban csodaszer :) .
Utoljára szerkesztve: 2015.08.02. 05:23 - 2015.07.17. 06:56
Egyik kedvenc babaápolási márkáim közé tartozik a Chicco. unokaöcséimet fürdettem vele,és na,ja imádnak az órási habjai között fürdeni! :) Ők is nagyon szeretik! :)
2015.06.02. 19:40
2 hét használat után :Babámnak teljesen megfelelt, hosszan tartó illata van, gyengéden tisztít.Samponként én is próbáltam,talán egy kicsit szárít, de emiatt csillagot nem vonok le, mert egyébként sem egyszerű eset a hajam. Viszont a kislányom haja szépPuha lesz tőle, szemét nem csípi.