Egyéb kozmetikumok

Cien Antibakteriális Kéztisztító Zselé

4.6
Hozzáadva 2015.10.05.by

szucslia

A Cien folyékony, antibakteriális kéztisztító zselé kíméletesen és alaposan tisztítja kezeinket. Szappanmentes és dermatológiailag igazoltan bőrbarát.

2015.06.17. 18:17

Nem is lehetne jobb, ez biztos. :) "Egy próbát megér" alapon dobtam a kosaramba a Lidlben járva, aztán kikerült a konyhaszekrényre, mert anyukám sehogy sem tudja rávenni öcsémet a kézmosásra étkezések előtt. Így ott elhasználtunk két flakonnal is, hamar megvan. Csak nyomsz egy keveset a kezedbe, áttörtlöd vele, és mire az asztalhoz ülsz, már száraz és tiszta vagy. Apukámnál is bevált, nagyon szeretjük használni. Neki szárazabb a bőre, így a Cien SOS kézkrémje áll még emellett a zselé mellett, és a kettő együtt csodás. :) Mindenkinek jól jöhet. Otthon, autóban, munkahelyen. Egyik ismerősömnek is bevált, ő az irodába vitte. Lerakta az asztalára, és néhány hét múlva már többen is mentek, hogy hadd próbálják ki, mielőtt esznek. Tényleg nagyon jó olyan helyen, ahol kérdéses a higénikus kézmosás. Aztán nem sokkal később feltűnt egy flakonnal a kéztisztítóból az iroda konyhájában. :)

2015.02.04. 15:16

Nagyon szerettem mikor használtam, nem száritott és tisztitott rendesen, szóval tette a dolgát. ;)

2013.08.05. 09:02

Finom illatú, jó állagú és kellemes használni, mert nem szárítja a bőröm. Bár már lecseréltem natúr szappanokra, mert az SLS hosszú távon nem tesz nekem jót.

Utoljára szerkesztve: 2013.08.20. 10:56 - 2013.08.04. 20:17

Szeretem ezt a kéztisztítót. Jó az illata, az állaga, bár valóban kiszárítja a bőrömet, ezért mellette másik terméket is használok.

2012.08.05. 13:38

Nagyon jó kis termék! Elég régen jutottam hozzá, sajna nem járok mostanában Lidl közelében, de nagyon szerettem, mert kellemes az illata, hatékony és az ára is megfelelő.

Utoljára szerkesztve: 2012.07.05. 05:36 - 2012.07.05. 05:34

Nekem is remekül bevált, influenzajárvány idején valóságos áldás. Általában akkor használom, miután hazaértem, főleg ha épp tömegközlekedtem, vagy olyasmit csináltam, ami után nem árt az alapos tisztítás (pl. szemetesek kiürítése), egyéb esetekben pedig valamilyen szappant, ami elég kíméletes. Így egyáltalán nem szárít.