Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Ciracle Anti-Redness K Lotion

4.5
Hozzáadva 2016.04.09.by

jirka

Alkoholmentes ápolókrém rozaceás, érzékeny, száraz bőrre. Természetes K-vitamin kivonat és a növényi összetevők nyugtatják a bőrt. Megelőzi a pattanások képződését, továbbá gyógyítja a hegeket. Reggel/este használható, továbbá mikor azt az arcbőr igényli.

2018.03.03. 19:13

Neogranormon-illat, a levendulaolaj miatt, de nem olyan erősen, és elég hamar elillan. Nekem nincs rozaceám, csak egy kókuszolaj-mentes, kevesebb glicerint tartalmazó, könnyű krémet kerestem, amit a japán fényvédőm alá tudok kenni. A célnak tökéletesen megfelel, nem okoz pattikat, de hogy elmulasztja-e a meglévőket, arról nem tudok nyilatkozni. Szerintem teljesen jó, pláne ennyiért. Rétegezhető, és lehet rá sminkelni.A Rubyrubyshop.com-on is érdemes nézelődni, pláne, mikor akcióznak. Én pl. ezt tőlük rendeltem, kb. 2,50 dollárért hozzák el, és majdnem mindenük van, ami koreai : )

2017.12.13. 11:58

A vörösséget valóban csökkentette mikor használtam, sajnos viszont abba kellett hagynom mivel pattanásokat okozott. Nagyon érzékeny bőröm van és úgy gondolom a levendula olaj jelentett problémát. Akinek viszont nincs ilyen érzékeny bőre, ajánlom hogy próbálja ki.

Utoljára szerkesztve: 2016.04.16. 15:22 - 2016.04.13. 18:51

Két hónapja használom, rozaceára hajlamos a bőrömön. Szerencsémre az irritációt okozó összetevő kiiktatásával a rutinomból, és hála a clinique redness relief krémjének szépen elmúlt az állandó pirosság. Fogyóban a clinique krémem, gondoltam mást is kipróbálok. Erről a termékről hallottam, hogy karikás szemkörnyékre is lehet használni, a K vitamin erősíti az erek falát. Mivel panda szemeim vannak, nem kellett sokáig győzködni, hogy megrendeljem.Tulajdonságai: fehér, kifejezett folyós állagú lotion. Kevés is elegendő, a bőrön azonnal szétterül. Csomagolása nagyobb, mint gondoltam, viszont nehéz kinyomni belőle a terméket, meg kell rázni. A doboza már úgy néz ki, mintha megtapostam volna.Előnye: szemkörnyéken valóban halványít a karikákon, szépen hidratálja a bőrt. Óvatosan használom, szememtől távolabb, ügyelek, hogy ne menjen bele. Nem csípi a bőrömet. Rosacea mostanában nem látogatott meg, pedig játszom a tűzzel egy alkohol tartalmú tonik használatával (no comment:). Mindennap kenek valamennyit ebből a termékből az arcomra is, ahol ki szokott jönni a rosacea. Hátránya: a csomagolásából nehezen jön ki, pedig rendkívül folyós, és emiatt a szemkörnyéknél nagyon kell vigyázni, nehogy a szembe menjen. Azt hiszem, még kevés ideje használom ahhoz, hogy teljes vélményt alkothassak róla. Még igazán élesben, lángoló rozaceán nem próbáltam ki a hatását, ha megtörténik egy update-vel visszatérek.Update: időközben kiderült ennek a terméknek hála, hogy a karikáim egy része irritációnak köszönhető, amit a szemfesték lemosóban lévő virágkivonat okoztt. Szépen megnyugtatta a bőrt, a pírt már reggelre eltüntette, emiatt tovább halványodotak karikáim. Valószínűleg rosaceán is működhet, mindenesetre az érzékenység okozta bőrpírt gyorsan megnyugtatja.

2016.02.13. 08:36

A Ciracle Anti-Redness K Cream kiegészítőjeként használom, nappalra. Állaga tejszerű, pici mennyiség elég belőle egész arcra. 10 perc alatt beszívódik a bőrbe, fényes réteget von a bőrfelszínre. Nyugtat, ápol.