Clean&Clear

Ár:   1190 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online a Szépségbolt.hu-n 1190 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: renii, az összetevőket feltöltötte: zaofi, Módosítva: 2020. január 7.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online: Szépségbolt.hu, 1190 Ft

Megújult változat!

Különleges formulájának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a pórusok mélyén megragadt olajat, szennyeződéseket és zsiradékot, amelyek a mitesszerek kialakulásáért felelősek. Összetevői hatékonyan szállnak szembe a már meglévő mitesszerekkel és segítenek megelőzni az újak kialakulását.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1190 Ft , Eladó: Szépségbolt.hu
Fizetés: utánvétel, bankkártya, Szállítás:posta, személyes átvétel

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kamilla.803

Korcsoport: < 18
2023. augusztus 15.

Egyszerűen imádom, viszont csak helyileg használom egy-egy pattanás fertőtlenítésére. Nekem erre a célra tökéletesen megfelel, habár elengedhetetlennek tartom a hidratálást mellette. Különben annyira kiszárítja a bőrt 2 használat után, hogy hámlani kezd.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: < 18 |  Dátum: 2023. augusztus 15.

Csacskamacska13

2023. május 2.

már évek óta használom. száraz a bőröm de amikor időszakosan zsírosodik vagy pattanások kezdődnének mindig ezt használom. áttörlőm vele vattakoronggal az arcom és egy éjszaka alatt szép lesz tőle a bőröm

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. május 2.

_gkataa

2022. április 15.

Drasztikus változást nem tapasztaltam, de az tény, hogy hamarabb leviszi a gyulladt pattikat. Már párszor újra megvásároltam a terméket. Számomra egy kicsit kellemetlen erő illata van az alkohol miatt, de kibírható.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. április 15.

Livi04

2021. augusztus 18.

Micellás víz után használom, utána hidratálok. Jól illeszkedik a rutinomba, úgy érzem nyugtatja a bőröm, segít a pattanásokba, mitesszerekbe.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. augusztus 18.

Lityko22

Bőrtípus:  -
2021. március 16.

Évek óta az esti arctisztító rutin alap terméke. Tökéletesen tisztít és csökkenti a pattanásokra hajlamos bőr gyulladtságát, pirosságát. Én direkt azt szeretem, hogy hűsít, tisztít és eltávolítja a zsíros réteget az arcomról. Van belőle direkt "enyhébb" verzió az érzékenyebb bőrűeknek, mert ez kicsit csíphet.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 16.

Celaena

2021. március 14.

Az én bőrömet kicsit csípte, a mitesszerekkel semmit sem csinált, de a pattanásokra jó, viszont óvatosan kell használni, mert könnyen kiszárítja a bőrt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 14.

KrdsDina66628

2021. február 1.

nekem inkább zsíros a bőröm , így az hogy nem szárítja az arcot , nem teljesen előny.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. február 1.

Cslauraa

2020. október 3.

Egy igazi csodaszer!
Napi szinten használom,többször is és nagyon jól tisztit. Nem viccelek, teljes mértékben rendbe tette az arcomat!
Nem csíp és nem is szárít. Biztosan újra veszem.
Ár-érték arányban pedig szuper!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. október 3.

Egy igazi csodaszer!
Nem csíp és nem is szárít. Biztosan újra veszem.
Ár-érték arányban pedig szuper!

Gombeye

Bőrtípus:  -
2020. augusztus 30.

Én teljesen elégedett vagyok. A bőrömet nem csípi, nem szárítja, szépen letisztítja. Napi szinten használom, általában reggel és este. Nekem bevált.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. augusztus 30.

Kriszta46

2020. augusztus 27.

Huszonéve használom arclemosóként. Nekem bevált. Nem lesz tőle fényes az arcom, nem olajos, inkább szárít picit.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. augusztus 27.

Gyulladáscsökkentők: Salicylic Acid
Hidratálók: Glycerin, Potassium Lactate
Kémiai hámlasztók: Salicylic Acid
Vitaminok: Panthenol

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Tisztítókban gyakran használt emulgeálószer és felületaktív anyag. Ritkábban bőrpuhító anyagként is használt bőrápoló termékekben. Száraz, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. További részletek: http://truthinaging.com/ingredients/ppg-5-ceteth-20

Glycerin h 0 0

Szalicilsav vagy BHA (beta hydroxy acid). Pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg (vagyis a bőrön, és nem szájon át bevéve) használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. Másrészt a szalicilsav hatásos gyulladáscsökkentő is, ami szintén fontos a pattanások kezelésében. A szalicilsavat általában 0,5-2%-os koncentrációban használják, hámlasztó hatását pedig 3 és 4 közötti pH-érték esetén fejti ki a legjobban.  A közhiedelemmel (és a glikolsavval) ellentétben a szalicilsav nem teszi érzékenyebbé a bőrt a napra. Részletesebb infó a kémiai hámlasztó savakról és az otthoni kémiai hámlasztásról a blogon.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Mentolból származó összetevő, amit hűsítő és illatanyagként hasznának a kozmetikumokban. Elvileg kevésbé irritáló összetevő, mint a mentol, de Paula Begountól így is szomorú smilet kapott.

A CosIng besorolása szerint nedvesítő, bőrkondícionáló, ph stabilizáló hatású összetevő. A Wikipédia szerint élelmiszerekben is használt antimikrobiális tulajdonsága miatt, E326 néven is ismert.

Ph stabilizáló, maszkoló (nem kívánt illat, íz semlegesítése) és kelátképző (a víz révén a kozmetikumokban lévő fémionokat stabilizáló) segédanyag.