Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
corleona
A seborrheás pirosság, a vízhiányos, érzékeny, irritált bőr zselés arctisztítója, ami ötvözi az Ahava kozmetikumok Holt-tengeri hatóanyagait a Teva gyógyszergyár által kifejlesztett anyagaival. Napi egyszeri használattal nem csak az arcitisztításban nyújt segítséget, de megkönnyíti a problémás bőr hidratálását és csökkenti az esztétikailag nemkívánatos bőrelváltozásokat. Klinikailag (állatokon nem!) tesztelt, parfüm- és parabénmentes, SLS/SLES-t (Nátrium-laurét-szulfát,ill nátrium-lauril-éter-szulfát= ezek irritációt okozó anyagok) és allergéneket nem tartalmazó vegán termék Izraelből.
2018.11.04. 07:44
Érdekes az állaga. Foreo arctisztítóval használom, de magában alig tudom szétkenni, szinte egyáltalán nem habzik. Kicsit sem szárít, sőt először azt hittem, hogy nem is tisztít rendesen. De furcsa módon a tonikozásnál nem marad sminknyom a vattakorongon. Az állaga miatt nem tetszik. Amúgy nem volna rossz. Kifejezetten száraz bőrre jó lehet, nekem kicsit kevés.
2016.07.15. 12:54
Szépen tisztít, én arctisztító készülékkel használom, mivel nincs benne habzást elősegítő anyag, ezért zselés állagú marad, amíg használom és kissé nehéz így eloszlatni. Jó érzés marad utána, de szükség van egy kis utánhidratálásra. Nagyon szép kis összetevő-listája van, főleg ez fogott meg benne. Nagyon kellemes az illata, pedig állítólag nincs benne illatanyag. Az ára nem mint az Ahava-termékeké, de kicsit több, mint egy sima arctisztítóé. Remélem hosszútávon is bejön, mert egyelőre megadom neki az 5*-ot :)