Tökéletes összetevői miatt még a legérzékenyebb bőr is jól tolerálja. Parfümmentes, ásványi kompakt púder a bőrpirosság elfedésére szolgáló sárga színben. Ecset nem jár hozzá, úgyhogy a fenti kép megtévesztő. Egyébként is, szerintem egy puha (nem szivacs) puffnival sokkal jobban be lehet lapogatni a bőrbe. Ecsettel is próbáltam, de úgy kevésbé vált be. Figyelni kell arra, hogy az arckrém teljesen beszívódjon a púder alkalmazása előtt, különben foltos lehet. Csakis a piros részekre érdemes felvinni, mert a fehérebb bőrön sárgás nyomot hagy. Szerintem a pirosságot jól elfedi, de egyénfüggő lehet, érdemes kipróbálni. A piros ereket nem eléggé fedi el, csak tompítja, inkább a nagyobb kiterjedésű pirosas foltokra vált be. Nyáron simán helyettesíti az alapozót számomra, amit én csak a pirosság elfedésére használok hétköznap, ezzel meg tudom úszni az alapozást. A problémát (érzékeny bőr, rozácea) nyilván nem fogja megoldani, nem az a dolga, csak felületi fedést biztosító esztétikai eszköz, mást ne várjunk tőle. Ajánlják alapozó alatti vagy feletti alkalmazásra is, én színezett fényvédő alatt próbáltam ki, így nyilván még jobb a fedése, de nekem a kánikulában úgy már túl vastag réteget képez. Ez is egyéni preferencia kérdése, ki törekszik tökéletes fedésre, kinek a természetesebb hatás a fontos. A kompakt egyébként nagyon elegáns külsejű, viszont az ezüst fémszínű felsőrész durván láttatja az ujjlenyomatokat, így nem szerencsés. Az alsó rész színe fehér. Praktikus, hogy tükör is található benne. Jól záródik, táskában hordozható napközbeni frissítésre.