Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

2.3
Hozzáadva 2019.06.06.by

wildrose

11,6 g
  • Természetes ásványi anyagokkal dúsított púder, mely láthatóan semlegesíti a bőrpírt, és egyben meg is nyugtatja a bőrt.
  • Olajmentes.
  • Használható önmagában vagy alapozó alá/fölé, frissítésként is.
11 700 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.04.22. 06:40 - 2024.04.22. 06:39

Aki sárga tónusban szeretne pompázni, annak bátran ajánlom. A márka egyéb termékeit szeretem, használom, ajánlom. Ez a termék viszont egy nagyon félresikerült produktum lett sajnos. Számomra totális csalódás és pénzkidobás. Az enyhe pirossággal sem tud mit kezdeni. Önmagában használva semmiképpen…Lehet, hogy velem van a hiba, de ennek a szakszerű használatához minimum sminkninja-nak kell lenni.

2020.09.02. 18:40

Nekem nagyon vöröses tónusú bőröm van, amit egyébként egyes alapozókkal viszonylag el tudok fedni. Szerettem volna egy terméket, ami az alapozó alól áttűnő pirosságon még enyhít picit. Mivel száraz a bőröm, és ez egy kőpúder, a Clinique tanácsadó az alapozó fölé ajánlotta. Sajnos nem tapasztaltam változást. Semmit. Legfeljebb a sárga színétől az arcom kissé májbetegre hajazó árnyalatát. Az amerikai Clinique honlapon sokan írták, hogy simán hidratáló fölé használják, kipróbáltam ezt is, semmi változás. Szerintem egy sima bézs kőpúder is hatásosabb a vörösség elfedésében. 12000 forintért többet vártam, hisz ennek a márkának vannak csodatermékei is (olyan alapozó, pl. ami a mély homlokráncom is kihúzza).

Utoljára szerkesztve: 2020.07.27. 07:59 - 2020.07.27. 07:53

Tökéletes összetevői miatt még a legérzékenyebb bőr is jól tolerálja. Parfümmentes, ásványi kompakt púder a bőrpirosság elfedésére szolgáló sárga színben. Ecset nem jár hozzá, úgyhogy a fenti kép megtévesztő. Egyébként is, szerintem egy puha (nem szivacs) puffnival sokkal jobban be lehet lapogatni a bőrbe. Ecsettel is próbáltam, de úgy kevésbé vált be. Figyelni kell arra, hogy az arckrém teljesen beszívódjon a púder alkalmazása előtt, különben foltos lehet. Csakis a piros részekre érdemes felvinni, mert a fehérebb bőrön sárgás nyomot hagy. Szerintem a pirosságot jól elfedi, de egyénfüggő lehet, érdemes kipróbálni. A piros ereket nem eléggé fedi el, csak tompítja, inkább a nagyobb kiterjedésű pirosas foltokra vált be. Nyáron simán helyettesíti az alapozót számomra, amit én csak a pirosság elfedésére használok hétköznap, ezzel meg tudom úszni az alapozást. A problémát (érzékeny bőr, rozácea) nyilván nem fogja megoldani, nem az a dolga, csak felületi fedést biztosító esztétikai eszköz, mást ne várjunk tőle. Ajánlják alapozó alatti vagy feletti alkalmazásra is, én színezett fényvédő alatt próbáltam ki, így nyilván még jobb a fedése, de nekem a kánikulában úgy már túl vastag réteget képez. Ez is egyéni preferencia kérdése, ki törekszik tökéletes fedésre, kinek a természetesebb hatás a fontos. A kompakt egyébként nagyon elegáns külsejű, viszont az ezüst fémszínű felsőrész durván láttatja az ujjlenyomatokat, így nem szerencsés. Az alsó rész színe fehér. Praktikus, hogy tükör is található benne. Jól záródik, táskában hordozható napközbeni frissítésre.