Clinique

Ár:   6600 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   125 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   Clinique szaküzlet, parfümériák   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: rekag, Módosítva: 2013. június 19.

Kiszerelés:   125 ml
Lelőhely:   Clinique szaküzlet, parfümériák
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz

Vízben oldódó szemfesték lemosó. Nem hagy olajos nyomot,így használata után rögtön friss sminket készíthet.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Pöti

2013. szeptember 8.

Jó lemosó, de nagyon drága... Mindent lehoz, nem irritál. Öblítés után nincs olajos érzet. Tényleg jó, de ezt a Bioderma is hozza harmadannyiért...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. szeptember 8.

réka

2013. április 2.

Nem rossz ,de nekem csípi a szemem ha véletlenül belemegy.Továbbá nem szeretem benne ,hogy használat közben a vatta korongon valahogy felhabosodik.Biztos,hogy nem veszek újra.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. április 2.

rekag

2013. március 13.

Pontosan arra használom, amit a leírásában olvashatunk. Amikor nem alapos lemosàsra van szükségem, hanem gyors sminkváltásra, akkor őt használom, mert amint lemostam a régit, már jöhet is az új smink. Nem irritál, könnyű lemosni a festéket vele. Szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 13.

Hidratálók: Butylene Glycol, PEG-6

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Gyengéd felületaktív anyag. Kíméletes tisztítók, babaápoló termékek, könnymentes babasamponok gyakori összetevője. Enyhén habosító hatású.

A CosIng besorolása szerint nedvességtartó, hidratáló és oldószer. A többi PEG-hez hasonlóan polimer, azaz ismétlődő egységekből felépülő nagy molekula. Korlátozott, kis mennyiségben élelmiszerekben is megengedett.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (Etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)