Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
hakata
Utoljára szerkesztve: 2023.05.21. 09:37 - 2023.05.05. 11:50
Könnyű kis E-vitaminos szérum. Nehéz, de mutatós üveg csomagolása van, műanyag kupakkal.Szerette a bőröm nagyon, amíg volt, minden nap használtam. Smink alatt, más könnyű szérumokkal használva néha kukacosodott. Sajnos nem volt időm kitapasztalni, melyik szérum formulájának nem barátja.Többször előfordult, hogy a reggeli siettségben a kupakjánál emeltem fel, és repült a termék, kupak a kezemben maradt.Egy ilyen alkalommal akkora lendülettel csapódott a járólapra, hogy szilánkosra tört az egész üvege. Sajnáltam, mert még a negyede benne volt. A csomagolás és főleg a kupak miatt vonom le a két csillagot.