„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Makk Zsuzsó
2 az 1-ben formulája révén ez az tusfürdő a zab és búzaprotein segítségével gyengéden tisztít és vitalizálja testét és haját. A bergamot, ylang ylang és bazsalikom illóolajok finom illatával.
Kiszerelés: 250 és 750 ml
Utoljára szerkesztve: 2013.12.13. 07:00 - 2013.12.13. 07:00
Jó cucc én hajamra higitva teszem a sulfate miatt ami szerencsére csak harmadik helyen van de töményen igy is zavar, viszont igy nagyon jó hogy felhigitom vizzel és úgy mosom meg vele nem viszket a fejem tőle, balzsam nekem kötelező utána, testemre is használom töményen tusiként nagyon kellemes fincsi natúr illat szeretem az ilyen egyszerű finom illatokat pici kókuszt is érzek benne nem tudom miért:) de nagyon fincsi öt csillag mindenképpen, ja és nem szárit.
2013.05.22. 03:49
Finom, enyhe illata van, nagyon jól tisztítja és puhítja a hajam. Talán az eddigi legjobb natúr sampon, amit próbáltam!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.