Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
dlrexqs
Intenzív amaretto ízű, vanília és mandula illatú ajakbalzsam, amely puhává teszi az ajkakat és hidratáló ápolást biztosít.
2023.12.06. 16:34
Ezt (is) imádom! Nagyon erős illata van, ami nekem kifejezetten tetszik, és meglepődtem, hogy a hatása sem rossz! Azt nem tudom, hogy totál kicserepesedett ajkakkal tudna-e kezdeni valamit, mert én állandóan kenem, így szerencsére nincs ilyen gondom, de lehet, hogy ahhoz azért már kicsit kevés lenne. Könnyen kenhető, szép fényt ad, jó érzés viselni. 5*
2023.03.26. 20:15
Hosszú évek óta el-elcsábulok időnként egy nagyobb adag Crazy Rumors ajakápoló beszerzésére, pláne ha vannak új verziók... Az amarettósat már többször újra vásároltam, de a legtöbb íz bejött nekem. Mind könnyen kenhető, szép csillogó ajkakat varázsol, szintentartásra megfelelő, mindig lapul egy a táskámban.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.