Fog- és szájápolók

3.5
Hozzáadva 2015.09.17.by

Chacho

116 g

A legújabb fluorid tartalmú Crest fogkrémmel már 5 nap használat után ragyogóbbak lesznek a fogai. Egy abszolút újdonságról van szó. A Glamorous White LUXE fogkrém felváltotta az Advanced Vivid Stain Protection fokrémet a 3D White szériában. A Procter and Gamble szakemberei tökéletesítették, hogy még jobban megkedvelje, mint az Advanced Vivid fogkrémet.

• a lerakódások és szennyeződések 90 %-át eltávolítja a fogakról (fehérebb fogak már öt nap után)
  • megakadályozza az új lerakódások keletkezését
  • egyedülálló, aktív hab összetevőt tartalmaz, amely kitisztítja a fogak teljes felületét és a fogak közötti területeket
  • védi a fogzománcot és az ínyt
  • eltávolítja a foglepedéket
  • véd a fogszuvasodástól
  • fehéríti a fogak felületét és így ragyogóbb mosolyt biztosít önnek
  • megerősíti a meggyengült és erodált fogzománcot
  • frissíti a leheletet

2022.01.10. 13:51

Amennyire bevált nálam a márka fehérítő matricája, annyira nem működik ez a fogkrém. Pedig az ára nem csekély, emagon 5000 Ft-ért jutottam hozzá. Nekem nem fehérít, sőt a fogaim fehérségét sem tudta megőrizni a matrica használata után, igaz kávézom de nem dohányzom és vörösbort sem fogyasztok. Sajnos visszasárgultak úgyhogy a következő matricázás mellé biztosan maradok az Elmex sensitive whiteningnél.

2017.11.18. 18:38

Super! Mint a többi Crest fogkrém, ez is fél óra múlva is erősen mentolos érzetet nyújt. Fehérít! Egy nagyon kevés is jó habzik. Ez a harmadik a Crest fogkrémekből amit használtam! Mindegyik egyformán jó!