CV Cadea Vera Vital 35+ Élénkítő Arcvíz
Ár: | 600 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 200 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Mignon89, Módosítva: 2014. augusztus 26.
Kiszerelés: | 200 ml | |
Lelőhely: | Müller | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Vitalizáló és frissítő hatás a koreai ginseng-kivonat tartalmú arcvízzel.
A CV Élénkítő arcvíz vitalizáló hatású, minden bőrtípusra alkalmazható kozmetikum. Az alkoholmentes összetétel alaposan és egyben kímélő módon távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket. A koreai ginseng-kivonat tartalma segít megőrizni és javítani a bőr rugalmasságát. Érezhetően vitalizáltabb és simább bőrt eredményez.
A revitalizáló és szabadgyöklekötő tulajdonságokkal rendelkező ázsiai gyökérkivonat segíti a kollagénképződést, sejtméregtelenítő és bőrirritáció-csökkentő hatással rendelkezik.
Water / Aqua
Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract
eo
Pantolactone
h
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagyon jó termék, szépen tisztít és szerencsére kicsit se szárít. Az egyetlen negatívum számomra az, hogy ha többet viszek fel belőle az arcomra akkor elég intenzíven habzik.

Nem vagyok igazán elégedett vele. Habzik, néha furcsán ragacsos lesz tőle az arcom, és nem érzem vitalizáltnak. Ugyan még nem vagyok 35, de nem hiszem, hogy ez számítana. :) Szárítani legalább nem szokott. Sajnos nem tetszik az illata, és a szempillaspirálomat nem tünteti el rendesen.

Szépen tisztít, hidratál, sminkelés előtt a legjobb és nagyon jó illata is van. Kevés is elég belőle és az egész arcot szépen le lehet tisztítani.

Nagyon szeretem, mert nincs benne alkohol és tonik és micellás víz egyben, nagyon szépen eltávolít minden koszt vagy sminket az arcomról. Ha túl sokat teszek a vattakorongra, akkor tényleg furán habzik, de a garnier micellás vizem is ezt csinálta, úgyhogy nem tudom, mit gondoljak a jelenségről :) Átlagosan jó tonik, de nagyon olcsó, ezért 5*

Átlagos. Én sem vagyok célcsoport, de a szimpatikus összetevők miatt vettem meg. Kellemes állaga van, szemfestéklemosónak is ezt használom, nem csíp, nem irritál. Tisztít ugyan, de a szemkörnyéket kivéve én utána még tonikot is használok, mert ez több vattakoronggal áttörölve sem szedi le teljesen a sminket. Ár-érték arányban hozza, amibe kerül, nagy, gyulladt pattanásaim és mitesszereim nem nőnek tőle, úgyhogy 4 csillag.

Én sem tartozom a célcsoportba, viszont utazás előtt megláttam és vettem egyet! Ez 2 éve volt!
Imádtam az illatát, jó érzés volt megtisztítani vele az arcomat! Azóta mindig újraveszem!
Sajnos pár dolgot megváltoztattak benne, más lett pl. az illata.... Az ő ára is nagyon jó!

Bár nem tartozom a célcsoportba, de éppen ebből volt mini kiszerelés, így elhoztam ezt. Szépen leszed mindent, de nekem túl ragacsos érzetet hagy, emiatt nem is használom. Még jó, hogy csak a minit vettem meg.

Szépen tisztítja a bőrt, én nyáron használtam olyankor a kevesebb sminket szépen lehozta, tiszta friss érzést hagyott, elég illatos, akinek érzékeny a bőre az illatanyagokra szerintem jobb ha elkerüli, de nekem nagyon bevált!

Csak pozitívan tudok nyilatkozni róla! Kellemes illat, nincs irritáció. Biztos, hogy még veszek belőle!

Ajándékba kaptam, és nekem bevált. Kellemes illata van, és nem irritálja a bőrömet. Mondjuk én használat után lemosom vízzel az arcomat és csak utána krémezek. A sminklemosó tej után mindig képes még plusz szennyeződést eltüntetni rólam, valószínűleg ezért is van az a berögződésem, hogy ezt még jó vízzel is öblíteni. :) Valószínűleg ő is állandó lakója lesz a fürdőszoba polcomnak.

Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, PantolactoneKémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Panthenol
Emolliensek: Panthenol, Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract
Emulgeálószerek: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Fényvédők: Benzyl Salicylate
Tisztítószerek: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Limonene, Benzyl Salicylate
Tartósítószerek: Sodium Benzoate
Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
A rendkívül értékes, Ázsiában őshonos gyógynövény, az Araliaceae, azaz az ázsiai ginzeng gyökér kivonata. Hatását irodalmi adatok igazolják. A kozmetikában emoillent, hajkondícionáló, tonizáló és bőrvédő hatásáért használják. Rengeteg antioxidánst tartalmaz, fiatalít és talán elősegíti a sebgyógyulást is.
Nagyon kevés információ érhető el a pantolactoneról, mint kozmetikai összetevőről. Hajápló termékekben hajkondícionáló anyagként használt, bőrápoló termékekben pedig vízmegkötő hatása van. Fehér, porszerű anyag, melyet a B5 vitamin különböző formáinak gyártásához is használnak.