„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
azursatellite
Antibakteriális hatású neem-kivonatot tartalmazó fogkrém. Kiválóan alkalmas fogínygyulladás, -vérzés, fogkő- és lepedék képződés megelőzésére. Hosszantartó friss leheletet, teljes körő szájhigiéniát biztosít. Használatával a fogak fehérek és erősek lesznek. Fluort nem tartalmaz!
2024.10.23. 13:30
Én a gyenge vagy semmi ízű fogkrémeket szeretem, ezzel nagyon mellényúltam, mert jó erős csípős íze van. Aki hasonló ízlésű, mint én, ne ezt vegye. Főleg drága is, már 1700 ft. Annyira nem világszám. Sőt. Az pozitív volt, hogy nincs benne fluorid. De ott figyel benne az SLS. És gondolom, ettől, úgy habzik ki a számból, sűrű habokban, nagyon kényelmetlen ezért fogat mosni vele, mellette még a nyáltermelés, amitől csak még jobban habosodik. Kevés kell belőle, keveset tettem a kefére, és még így is azért habzik. Nekem az erős íz és a habzás nem tetszik, szerintem a fog gélek az én világom, gyenge, vagy finom édeskés, gyengéd ízzel. A mentol ízt amúgy is utálom. Én már azt sem bánom, ha fluoridos, de legyen gyengéd, finom íze, semmiképpen ne erős és- vagy mentolos. Finom volt a Foreveres Aloe Vera GÉL, csak borzasztó drága, (ismerősnél próbáltam), a Propoliszos Colgate (megszűntették) /mondjuk az krém volt sls-sel/ de finom ízű, és volt még a Life Care Aloe Vera, az is szuper, GÉLES fogtisztító volt (szintén megszűnt). Ezek az eseteim, propolisz- mézes, aloe verás, bármi, ami nem mentolos és erős. Talán még a Citromos Colgate-ek megérnek egy próbát, és aránylag olcsók is, 600 ft-os nagyságrend. Amit még nagyon utálok, hogy órákig a számban marad az íze. Vagy 100X öblítem és még mindig habot köpködök utána. Nagyon undorító erőszakos szer.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 18:28 - 2021.12.13. 09:00
Sajnos katasztrófa. Szanaszét szárította a számat, és kisebesedett tőle a nyálkahártyám. Eléggé túltolták benne az SLS-t, és akkor még finoman fogalmaztam...Az íze kesernyés, gyógyszeres jellegű, megszokható.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 18:28 - 2021.05.22. 12:00
Sokféle fluoridmentes fogkrémet kipróbáltam már, ez az egyik. Ez biztosan mindig van a bioboltban ahol vásárolok. Nem lett a kedvencem az erős és jellegzetes íze miatt, de minden más szempontból megfelelő.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 18:29 - 2019.03.30. 09:04
Már egyszeri használata erősen szárító hatású volt: körbe kihasadozott a szám, annyira fájt, hogy alig bírtam megszólalni. Nem volt más választásom: kidobtam. Két változatával (ezzel és a bazsalikomossal) jártam így. A többivel már nem volt kedvem próbálkozni.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.23. 09:07 - 2018.07.23. 09:07
Szinte nincs fogkrém amit jobban szeretnék ennél. Egy barátnőmnél találkoztam vele először és bele is szerettem! Kicsit szappanos az ize, de én nagyon-nagyon szeretem! Elképesztően sokáig megmarad az ize, amit nagyon szeretek. Van, hogy fogmosés után iszom (még egy) kávét és még utána is érzem, de nem kellemetlenül! Nagyon jól tisztit! Nekem sok gond van sajnos a bölcsesség fogaimmal, lb 10 éve dolgoznak azon,hogy felszinre jöjjenek, ezért sokszor sebes vagy kissé gyulladt az inyem körülöttük, ami sokszor fájdalmas is sajnos, de ez a fogkrém ezt is helyrehozza! Iszonyatosan szeretem és nem valószinű hogy valaha is megválnék tőle. Egy másik, természetes úton fehéritő fogkrémmel felváltva használom, csodaszépek igy a fogaim. :)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.