Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
wasp
Természetes növényi festék, mely mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, kizárólag, 100%-ban természetes növényi színezőanyagokat tartalmaz.
Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket.
Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t) sem.
2018.11.19. 19:59
Az első henna, amit kipróbáltam és maradok is ennél a terméknél. Az ára elérhető, a minősége nagyon jó, és könnyen kezelhető. Egyszerű a használata. Barna a hajam, de sajnos megjelentek az első ősz hajszálaim. A festéket nem bírja a fejbőröm, így mindenképp valami bio cuccot kerestem. Nagyon kellemeset csalódtam. Befogja az ősz hajat, selymes, táplált lett a hajam. A színe különleges lett, ha ráesik a fény van egy enyhe rezes, vöröses hatása. Minden mosásnál enged egy kicsi sárgás színt. Az illata a spenóthoz hasonlít, ami elsőre nagyon fura volt, maga a henna is zöld ugye. Először ecsettel vittük fel, de a jövőben csak fel fogom pacsmagolni mint egy pakolást, mert olyan sűrű massza lesz összekeverve, hogy a kenhetősége kb. a nullával egyenlő. :) Természetesen újra veszem!
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.