A hosszú és precíz hegynek köszönhetően egyszerűen húzhat vékony és vastagabb, intenzív fekete vonalakat, amelyek akár 14 órán át is kitartanak elkenődés nélkül. A gyorsan száradó, selymes textúra és az intenzív pigmentáltság mindig tökéletesen kiemeli a megjelenését, pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.
2021.08.25. 11:27
Csak azért adok 4-et mert vízállóságot nem teszteltem :) viszont nagyon jó a termék, nekem nap végére szinte minden elmosódik, ez az első szemhéjtus ami szépen a helyén maradt. Nagyon picit nyilván kopik de az csak tényleg akkor látszik ha 2 centiről bámul valaki sokáig téged :)
2021.08.20. 08:31
Nagyon megszerettem. Számomra teljesen olyan, mint a L'Oreal Super Liner Perfect Slim. Nem kenődik, maszatolódik, de én általában használok alá valamilyen alapot. A filces véggel könnyű precízen dolgozni. Jól kézre áll, intenzív fekete színe van. Vízállóságát nem teszteltem.
2021.04.15. 15:07
Erőteljes színe van, könnyen kezelhető, szép vonalat lehet húzni vele akár egy vonással is. Viszont én akárhogy próbáltam egyáltalán nem vízálló. A legnagyobb hátránya, hogy nagyon maszatolódik, könnyen elkenődik.